location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding
Versioner

Versioner

Version Pris fr.Växellåda
2.0 X 264 900 kr 6MT
2.0 X 281 900 kr Lineartronic
2.0D X 289 900 kr 6MT
2.0D X 306 900 kr Lineartronic

Version Pris fr.Växellåda
2.0 XS 291 900 kr 6MT
2.0 XS 308 900 kr Lineartronic
2.0 XS EyeSight 324 900 kr Lineartronic
2.0 XE EyeSight 359 900 kr Lineartronic
2.0D XS 316 900 kr 6MT
2.0D XS 333 900 kr Lineartronic
2.0D XE 372 800 kr Lineartronic

XT

Version Pris fr.Växellåda
2.0 XT  369 900 kr Lineartronic
360°

360

SNYGGA VINKLAR

Crystal Black Silica
Exteriör

Exteriör

Riktig tuffhet är en kombination av ödmjukhet, styrka och uthållighet. Forester har dessa kvaliteter inbyggda i sin kraftfulla och tuffa design. Vassare och mer elegant än någonsin.

Exteriör utrustning

Interiör
 • Interiör
 • Komfort
 • Utrymmen
 • 360°
Interiör

Interiör

I Foresters kupé är du och dina passagerare omslutna avmodern komfort. Interiören är rymlig och mångsidig. Varjefunktion i Forester är placerad precis där du behöver den, när du behöver den. Den rymliga och smarta designen gör alltmycket enklare och din körning bekvämare.

Interiör utrustning

Komfort

Interiör

Bara för att du är ute på vägarna behöver du inte lämna allt du behöver hemma. Intuitiv teknik som är enkel att använda håller dig på rätt kurs utan att distrahera. Forester håller dig uppkopplad med infotainment, navigations- och ljudsystem som du styr med touchkontroller. Med anslutning för din smarta telefon eller iPhone, är du aldrig långt ifrån dina vänner eller spellistor.

Utrymmen

Interiör

Forester är väl utrustad för att hålla jämna steg med dig och ditt liv, från planerade semestrar till spontana äventyr. I det breda bagageutrymmet får du plats med fyra stora resväskor och skrymmande fritidsutrustning. Elmanövrerad baklucka*1, breda dörrar och låga trösklar gör det enkelt att lasta. Ska du transportera långa saker fäller du enkelt ner baksätena ett och ett (60/40) eller båda tillsammans.

*1 Endast XE och XT.

360°

Interiör

Viss visad utrustning kanske inte finns tillgänglig i Sverige.

EyeSight

EyeSight

På Subaru tror vi på heltäckande SÄKERHET och en viktig del i detta är förebyggande krocksäkerhet som fokuserar på att hindra att en olycka inträffar överhuvudtaget. Det är därför Subaru har skapat EyeSight*1, vårt eget banbrytande säkerhets- och förarassistanssystem. EyeSight använder två stereokameror som ett extra par ögon för att fånga tredimensionella färgbilder av vägen framför dig med utmärkt bildigenkänning. När systemet upptäcker en potentiell fara, varnar det föraren och bromsar även in om det behövs för att undvika en olycka.

Läs mer om EyeSight

Teknologi
 • Boxermotorer
 • Subarus fyrhjulsdrift
 • Växellådor
Boxermotorer

Teknologi

Vår unika Boxermotorn ligger plant i bilen istället för att stå upp. En konstruktion som ger lägre tyngdpunkt, närmast vibrationsfri gång och hög driftsäkerhet. Boxermotorn ger de bästa köregenskaperna och en sportig karaktär som tar körglädjen till nivåer som få konkurrenter kan matcha.

Läs mer om Boxermotorerna

Subarus fyrhjulsdrift

Teknologi

Kontroll leder till ökat självförtroende, och stabiliteten i Forester skapar en rörlighet som imponerar. Alla Subarus bilar stärker din självsäkerhet bakom ratten genom den symmetriska fyrhjulsdriften i kombination med den unikt balanserade Boxermotorn.

Läs mer om Subarus fyrhjulsdrift

Växellådor

Teknologi

Med den steglösa automatlådan Lineartronic får du extra bra gasrespons och effektivitet i din Forester. Lineartronic håller ett optimalt varvtal och behåller tempot, som du annars kan tappa under en växling. Den unika tekniken maximerar bränsleeffektiviteten och håller farten lätt och smidigt flytande med en direkt känsla från Boxermotorn. 

Läs mer om växellådorna

Säkerhet

Säkerhet

Tillbehör

Tillbehör

 • Transport

 • Komfort

 • Skydd

 • Exteriör

 • Interiör

 • Säkerhet

 • Fälgar

 • Motorvärmare

 • Audio & navigation