location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding

Nya Subaru XV

Sluta dröm. Gör.

 

Vill du vara först att provköra och komma

på vår VIP-visning i slutet av november?

 

Anmäl dig idag!

Nya Subaru XV

Sluta dröm. Gör.

 

Vill du vara först att provköra och komma

på vår VIP-visning i slutet av november?

 

Anmäl dig idag!

Nya Subaru XV visar framtiden för Subaru.

En helt ny bil byggd på en helt ny plattform.

Ett rejält lyft interiört, tystare, körgladare och med

förarassistanssytemet EyeSight som standard.Versioner

Versioner

VersionPris fr.Växellåda
1.6i Base 244 900 kr Lineartronic
1.6i Ridge 279 900kr Lineartronic
2.0i Active 289 900 kr Lineartronic
2.0i Ridge 299 900 kr Lineartronic
2.0i Summit 329 900 kr Lineartronic

 

 

 

 

360°

360

SNYGGA VINKLAR

Cool Grey Khaki
Exteriör

Exteriör

När Subaru XV lanserades för drygt fem år sedan stod den för något nytt. Modellen blev snabbt populär och helt nya kunder hittade till varumärket. Nu är det dags för en ny generation och en – från grunden – helt ny bil. Trots att nya Subaru XV inte har en enda exteriör detalj gemensamt med nuvarande generation, syns det direkt att det är en XV. Det hade ju varit synd att helt gå ifrån den design som – förutom bilens kvalitet – är det som ägarna uppskattar mest med modellen.

Se mer exteriör utrustning

interiör
  • Interiör utrustning
  • Utrymmen
  • 360°
Interiör utrustning

interiör

En helt ny bil är naturligtvis helt ny även på insidan. Svepande linjer och mjuka material med senaste infotainmenttekniken gör körningen till en ren njutning. Den nya kupén är påtagligt tystare och bjuder väsentligt mer rymd än nuvarande generation Subaru XV. Interiören har redan vunnit pris för sin design.

Se mer utrustning

Utrymmen

interiör

Du har gott om plats i bagaget även om du har med dig fem passagerare i bilen. I Subaru XV är det gott om lastutrymme tack vare Subarus smarta hjulsupphängning. Baksätet är delbart och fällbart för att enkelt få in rejäl last!

Se mer om utrymmen

360°

interiör

Viss visad utrustning kanske inte finns tillgänglig i Sverige.

säkerhet
  • Eyesight
  • Ny plattform
Eyesight

säkerhet

Säkerhets- och förarassistanssystemet EyeSight är av flera oberoende testinstitut klassat som Världens bästa. EyeSight tar inte över, utan finns där för att hjälpa dig som förare att undvika olyckor. EyeSight bygger på en stereokamera och är unikt så tillvida att det ger alla funktioner i ett enda integrerat system. EyeSight kan skilja på bilar, cyklar och fotgängare och bromsar bilen automatiskt om du skulle brista i uppmärksamhet. Systemet har färgseende för att kunna identifiera bromsljus och innefattar även adaptiv farthållare, linjeavkänning och vingelvarning.

Läs mer om EyeSight

Ny plattform

säkerhet

Nya Subaru XV är första modellen som bygger på nyutvecklade Subaru Global Platform. Konstruktionen kommer att bära alla framtida modeller från Subaru. Den är nästan dubbelt så vridstyv som den förra och kommer att ge våra bilar vässade egenskaper såväl när det gäller komfort som körglädje och säkerhet. Nya plattformen är byggd för att även kunna husera framtida drivlinor – allt från bensin till hybrider och el.