location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding
;

Bäst i test

Bäst i test: Subaru Outback. Ett japanskt förnuftsorakel som på förståeliga grunder brukar toppa listor över märken med de mest nöjda bilägarna.

Outback - Bäst i test
LÄS ONLINE

Galleri

Fler artiklar

Versioner

Versioner

VersionPris fr.Växellåda
2.5i Base 329 900 kr Lineartronic
2.5i Ridge 348 900 kr Lineartronic
2.0D Base 345 700 kr Lineartronic
2.0D Ridge 364 700 kr Lineartronic

VersionPris fr.Växellåda
2.5i Summit 394 900 kr Lineartronic
2.0D Summit 408 700 kr Lineartronic
360°

360

SNYGGA VINKLAR

Tungsten Metallic
Exteriör
Interiör
 • Interiör
 • Komfort
 • Utrymmen
 • 360°
Interiör

Interiör

Den inbjudande interiören i Outback bidrar till en skön körupplevelse. Snygga detaljer och praktisk teknikadderar komfort och bekvämlighet, samtidigt somsmarta förvaringsutrymmen hjälper dig att förverkliga dina äventyr i vardagen.

Interiör utrustning

Komfort

Interiör

Lys upp din vardag. Den geniala designen och tekniken i Outback är praktisk och inbjudande. Den 7 tum stora pekskärmen och den centralt placerade LCD-displayen ger dig snabb tillgång till all information. Både det nya premium-ljudsystemet med 12 Harman/Kardon-högtalare*1 såväl som standardanläggningen med sex högtalare, ger dig full njutning. Infotainmentsystemet är kompatibelt med smartphones, vilket gör det enkelt att hålla kontakten med omvärlden*2.

*1 Finns endast för Summit*2 Föraren är alltid ansvarig för att köra säkertoch uppmärksamt. Vänligen avstå från att använda pekskärmen när du kör.

Utrymmen

Interiör

Eftersom dina behov varierar för varje dag, är det skönt att Outback kan möta dem. Med en enkel knapptryckning öppnar sig bakluckan* och ger dig snabb tillgång till lastutrymmet. Sen är det bara att lasta och köra. Lastkapaciteten har ökats för att ge plats åt upp till fyra stycken 80-liters resväskor och golvet har gjorts plattare för att förbättra möjligheterna att lasta. Behöver du lasta stora skrymmande saker skapar du enkelt större utrymme tack vare de fällbara baksätena (60/40)

* Finns endast för Summit.

360°

Interiör

Viss visad utrustning kanske inte finns tillgänglig i Sverige.

Eyesight

Eyesight

På Subaru tror vi på heltäckande SÄKERHET och en viktig del i detta är förebyggande krocksäkerhet som fokuserar på att hindra att en olycka inträffar överhuvudtaget. Det är därför Subaru har skapat EyeSight*1, vårt eget banbrytande säkerhets- och förarassistanssystem. EyeSight använder två stereokameror som ett extra par ögon för att fånga tredimensionella färgbilder av vägen framför dig med utmärkt bildigenkänning. När systemet upptäcker en potentiell fara, varnar det föraren och bromsar även in om det behövs för att undvika en olycka.

Läs mer om Eyesight

Teknologi
 • Boxermotorer
 • Subarus fyrhjulsdrift
 • Växellådor
Boxermotorer

Teknologi

Få andra bilar erbjuder ett självförtroende som Outback. Den horisontella placeringen av boxermotorn placerar kolvarna 180 grader mot varandra, vilket ger upphov till en lägre, flackare profil än andra motortyper. Detta ger motorn, och hela fordonet, en lägre tyngdpunkt och bättre balans. Dessutom motverkar kolvarnas motsatta rörelser varandra, vilket bidrar till att minska vibrationerna.

Läs mer om boxermotorerna

Subarus fyrhjulsdrift

Teknologi

Kontroll leder till ökat självförtroende, och stabiliteten i Outback skapar en rörlighet som imponerar samt stärker din självsäkerhet bakom ratten genom den symmetriska fyrhjulsdriften i kombination med den unikt balanserade Boxermotorn. Systemet ger kraft åt alla fyra hjulen samtidigt, vilket ökar kontrollen oavsett underlag och väderförhållanden. Samtidigt skapar den låga tyngdpunkten en engagerad och responsiv körupplevelse. De unika fördelarna med symmetrisk fyrhjulsdrift gör Outback exceptionellt lättmanövrerad och hjälper dig att undvika faror på vägarna.

Läs mer om Subarus fyrhjulsdrift

Växellådor

Teknologi

Lineartronic-automatväxellådan är designad för att få ut det mesta av Boxermotorn och fyrhjulsdriften. Lineartronic håller motorn i dess ideala effektområde och ger Outback sin klassledande bränsleförbrukning: 6,1 lit/100km (Diesel Lineartronic). Nya växlingspunkter gör körningen lätt, smidig och responsiv med både 2.0D och 2.5i motorn. Lineartronic i 2.0D hanterar även högre vridmoment vilket ger mindre mekaniskt buller och en mjukare, tystare körning.

Läs mer om växellådorna

Säkerhet
 • Aktiv
 • Passiv
Aktiv

Säkerhet

Outback erbjuder symmetrisk fyrhjulsdrift för att säkerställa kontrollen i nästan alla väder, och ökad stabilitet tack vare Boxermotorns låga tyngdpunkt. Med Vehicle Dynamics Control System (VDC) och generöst tilltagna bromsar erbjuder Outback även snabb manövrering när du behöver styra undan vid fara.

euro ncap

Passiv

Säkerhet

Outback erbjuder ökad säkerhet för alla ombord med högkvalitativa säkerhetssystem som sju krockkuddar, ringformad säkerhetsbur samt en skyddande kupékonstruktion. Det finns många risker i livet, men vi anstränger oss för att se till att det du värdesätter mest är väl skyddat i din Outback.

Tillbehör

Tillbehör

 • Transport

 • Komfort

 • Skydd

 • Exteriör

 • Interiör

 • Säkerhet

 • Fälgar

 • Motorvärmare

 • Audio & Navigation