FORESTER e-BOXER

HELT NYA FORESTER

NU ÄR DEN
ÄNTLIGEN
HÄR

bäst i test.png
FORESTER e-BOXER BÄST I TEST

bäst i test.png
FORESTER e-BOXER BÄST I KLASSEN

TA VARA PÅ...

VARJE MÖJLIGHET

Forester e-Boxer är utvecklad med ägaren i fokus. Lastkapacitet, funktioner och dragförmåga har högsta prioritet – egenskaper som historiskt gjort Forester till favorit och ett förstahandsval för aktiva familjer.

Bilen är byggd på Subarus nya plattform och har högsta betyg i alla säkerhetstester jorden runt.

Eftersom Subaru alltid använder egen teknik och unika lösningar behöver vi aldrig kompromissa. Subaru Forester är precis så bra som vi vill att den ska vara.

Trots att nya Forester inte har en enda plåtdetalj gemensamt med förra generationen märks det direkt att det är en Forester och det är ingen tillfällighet.

Läs hela artikeln

EL-HYBRID PÅ SUBARU-VIS

Att äta kakan och ha den kvar.

Med e-Boxer har vi förbättrat det som redan var bra och vässat de egenskaper vi vet våra ägare uppskattar.

Läs mer om e-Boxer

DAGS ATT PROVKÖRA?

Bästa sättet att uppleva Forester är att provköra den.
Varmt välkommen till våra återförsäljare.

Boka provkörning

STÖRST I VÄRLDEN PÅ FYRHJULSDRIVET

Sedan 1972 har fyrhjulsdrift varit ett signum för Subaru och i stort sett alla våra bilar driver på alla fyra. Vi tillverkar och säljer över en miljon fyrhjulsdrivna bilar varje år. Det är 50 procent fler än Audi och dubbelt så många som Land Rover, vilket gör oss störst i Världen.

Läs mer om vår fyrhjulsdrift

SÄKERHET

Subaru bygger Världens säkraste bilar och har arbetat aktivt med högsta säkerhet i fokus sedan bilbyggarstarten 1958. Redan på 60-talet genomförde fabriken egna krocktester.
Subarus säkerhetsfilosofi bygger på fyra pelare. Primär säkerhet, aktiv säkerhet, passiv säkerhet och förebyggande säkerhet.

Läs mer om vår säkerhet

FLEXIBLA LÖSNINGAR

EFTERSOM DINA BEHOV VARIERAR

EXTERIÖR / INTERIÖR

Stora glasytor och smala stolpar ger Forester klassledande runt-om-sikt, vilket bidrar till säkrare och mer avslappnad körning. Full koll på omgivningen och en logiskt uppbyggd förarmiljö med lättlästa instrument.

Se mer exteriört eller interiört

FOKUS PÅ FUNKTION

Forester e-Boxer bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. Breda fotsteg innanför bakdörrarna hjälper dig att nå lasten på taket. Dörrar som täcker trösklarna gör att du inte behöver bli smutsig bara för att bilen är det. Gott om stuvfack och dryckeshållare är en självklarhet samt praktisk fällning av baksätet från bagageutrymmet.

HITTA DIN NÄRMASTE
ÅTERFÖRSÄLJAREHitta en återförsäljare eller verkstad nära dig för experthjälp eller provkörning.