location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

HELT NYA FORESTER

- snart är den här! 

HELT NYA FORESTER

- snart är den här! 

HELT NYA FORESTER e-BOXER

HELT NYA FORESTER e-BOXER

 

Den aktiva familjens självklara val

Nya Forester ger dig allt! Högsta säkerhet, klassledande dragvikt och en helt ny drivlina. Vår tillförlitliga Boxermotor assisteras nu av en elmotor som ger dig bra vridmoment redan vid låga varv, mer effekt, högre körbarhet och allt detta med mer än tio procent lägre förbrukning.

 

Bli först med att provköra  Kontakta din återförsäljare
Galleri

Fler artiklar

VERSIONER

VERSIONER

Version  Pris fr. Växellåda
Base 374 900 kr Lineartronic
Active 399 900 kr Lineartronic
Ridge 429 900 kr Lineartronic
Summit 449 900 kr Lineartronic
e-BOXER

e-BOXER

Nästa generation drivlineteknologi

 

Vår 2-liters Boxermotor med direktinsprutning assisteras av en elmotor som sitter integrerad i växellådan. e‑Boxer förvaltar Subarus DNA, den symmetriska fyrhjulsdriften.

Konstruktionen är kompakt och har låg tyngdpunkt. e‑Boxer levererar ännu högre effektivitet och är mer responsiv, utan att tumma på säkerheten – en hybrid på Subaru-vis.
 

INTERIÖR

INTERIÖR

Stryktålig och funktionell komfort

 

Nya Forester ger komfort för varje passagerare med sköna framsäten och stort baksäte. Funktionaliteten imponerar redan när man kliver in eftersom dörröppningarna har specialdesignats för att såväl förare som passagerare ska kunna gå i och ur bilen så lätt som möjligt.

I det stora baksätet finns mängder av bekvämlighet som USB-uttag, luftkonditionering och praktiska förvaringfickor i ryggstödens baksida.
Var först med att uppleva nya Forester, bli kontaktad av din återförsäljare!

 

Signa upp dig här!


 

Galleri

Fler artiklar

X-MODE

X-MODE

Äkta prestanda och kapabel teknik du kan lita på

 

Det är en trygg känsla att köra nya Forester. Du sitter högt och har en fantastisk runtom- sikt. Obehindrat tar sig bilen fram på alla underlag tack vare 22 cm markfrigång, fyrhjulsdrift och X-Mode-funktionen för terrängkörning, om så behövs. Bekväma säten, stabil fjädring och kraftig ljudisolering minskar tröttheten vid långa körningar.
 

Exteriör

Fler artiklar

VILL DU VARA FÖRST

VILL DU VARA FÖRST

 

Signa upp dig idag!

 

Genom att sammanföra hybridtekniken med Subarus beprövade symmetriska fyrhjulsdrift och Boxermotor, så får du det bästa av två världar.

Vilket också är bättre för resten av världen.

Signa upp dig här!