location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

VÄXELLÅDOR

Tillbaka till Outback

Lineartronic

Lineartronic-automatväxellådan är utvecklad för att få ut det mesta av Boxermotorn och fyrhjulsdriften. Lineartronic håller motorn i dess ideala effektområde och ger Outback en bra bränsleekonomi: 7,3 lit/100km (Lineartronic). Nya växlingspunkter gör körningen lätt, smidig och responsiv med 2.5i moorn.  Den steglösa växellådan förhåller sig till förändringar i hastighet, men låter föraren känna växlingspunkterna vid acceleration för en mer närvarande och starkare körupplevelse.

 

Växlingspaddlar

Växlingspaddlarna är monterade på ratten och styrs med fingrarna. De ger dig möjlighet att välja den växel som bäst passar din körsituation. De ger också
bensinmodellerna manuell växelhantering i sex steg och dieselmodellerna i sju steg för snabb respons. Resultatet är en skarpare och sportigare körupplevelse.

 

SI-DRIVE

Subaru Intelligent Drive anpassar gasrespons och växling efter dina behov. Välj "I" för mjuk och ekonomiskt körning och "S" när du vill ha snabbare gasrespons och acceleration.

 

Sport Mode

Med sin omedelbara acceleration är detta responsiva läge bäst lämpat för allmänna förhållanden. Det gör körning i höga hastigheter på motorväg eller på kurviga vägar extra njutbar.

 

Intelligent Mode

Detta läge erbjuder skonsam kraftutveckling och är idealiskt för glida runt i staden, köra längre sträckor, eller när du söker hög bränsleeffektivitet. Den ger också flexibel kontroll i regn och på snöiga vägar.