SÄKERHET ÄR ETT CENTRALT BEGREPP BÅDE FÖR

SUBARU OCH SVENSKA LIVRÄDDNINGSSÄLLSKAPET

 

För oss på Subaru är det viktigt att våra bilägare ska köra marknadens säkraste bil.

Svenska Livräddningssällskapet och Subarus gemensamma nämnare är därigenom säkerhet och att rädda liv.

Våra bilägare ska vara lika säkra i och kring vatten som de är i sina bilar.

 

Svenska Livräddningssällskapet är en ideell organisation som har som ändamål att främja allmän simkunnighet, att verka för utbredd kunnighet i livräddning och att propagera för säkerhet vid all verksamhet i anslutning till vatten och isar. Kunskap räddar liv.

Därför är vattenkunskap centralt i deras arbete för att minska antal drunknade. Genom att förmedla vattenkunskap ska de nå sin vision; NOLL drunknade.

Vi har precis deltagit i två stora evenemang tillsammans, Marstrand Boat Show och Allt på Sjön. Besökarna, stora som små, fick fiska upp en anka med 50% chans att vinna en flytväst. En väldigt populär aktivitet som samlade in 71 500kr oavkortat till Svenska Livräddningssällskapet. Barnen fick med sig pysselböcker om vattensäkerhet, en badanka och de som vann fick med sig en flytväst.  

Vid vår första aktivitet tillsammans på Sportfiskemässan i Jönköping tidigare i år samlade vi in 65 028kr till Svenska Livräddningssällskapet. 

Vi kommer under årets gång medverka tillsammans i fler mässor med inriktning friluftsliv och vatten för att hjälpa SLS att sprida budskapet och bidra till att öka säkerheten i och kring vatten.

 

Läs mer om SLS på: Svenskalivräddningssällskapet.se eller Facebook.com/svenskalivräddningssällskapet.