location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

ALLTID NÖJDA BILÄGARE

 

En del köper bil utifrån vad grannarna kör. Andra köper för att färgen är fin eller för de många mugghållarna.
Och så finns det vi som köper Subaru. Vi som läser tester, provkör, funderar och provkör igen.
Vi som är petiga, svårflörtade och som sätter funktion och driftsäkerhet framför prestige.
Att vi är den gruppen bilägare som är mest nöjda med vår bil, vår Subaru, säger väldigt, väldigt mycket.

 

Framkomligheten   Säkerheten   Ägandet

JONAS, MED EN AKTIV FAMILJ

JONAS, MED EN AKTIV FAMILJ

Med hästen Conrad dök ganska snart upp ett behov av att kunna dra hästsläp.

– Vi hade redan en bil. En gammal Hyundai, med V6-motor. Och med den följde mycket kostnader. Bensin, underhåll och reparation. Framförallt hade vi ett problem. Skulle vi sätta ett hästsläp på den så hade totalvikten med bil, släp och häst blivit så stor att vi hade fått ta BE-körkort för att få lov att köra. Och bara det skulle kosta 16.000 kr för Cecilia och mig, säger Jonas. Cecilia fyller i:

– Så fick vi höra att Subarun kunde köra en häst utan att man måste ha ett BE körkort. Då kom man under maxvikten för hela ekipaget, säger Cecilia. Det blev avgörande. Valet föll på en Subaru XV.

 

Läs mer och se filmen om Jonas och Cecilia

FRAMKOMLIGHETEN

FRAMKOMLIGHETEN

Framkomlighet är egentligen matematik. Det handlar helt enkelt om att plussa ihop alla de saker som gör att en bil kan ta sig igenom lera, snö, sand och sten. På väg upp och på väg ner. I hög fart såväl som i låg. Här räknas markfrigång, kapaciteten i fyrhjulsdriften, motorns vridstyrka och de tekniska hjälpmedel som hjälper till. Tuffa plastbitar och inredning med äventyrstema ger inte lika många poäng. 

Läs mer

 

SÄKERHETEN

SÄKERHETEN

Vi har en vision. 2022 ska vi bygga världens säkraste bilar. Det låter kanske som rena fantasin, inte minst med tanke på hur många andra märken som vill lägga vantarna på det epitetet. Men så är det inte. Vi är redan på god väg. Alla Subaru-modeller som har krocktestats i Euro NCAP sedan 2009 har fått högsta poäng, alltså fem stjärnor. I ett av de senaste testen slog Subaru XV bland annat Volvo XC60, Audi Q5 och BMW X3.   

Läs mer

 

ÄGANDE

ÄGANDE

Det är lätt att köpa en Subaru med hjärtat. För att den är så robust, för att den tar dig dit du vill och för att den pratar samma språk som du. Lyckligtvis får du massor av rationellt bilägande på köpet. Bland annat 3 års fri service och en standardutrustning som innehåller många godbitar som andra bilmärken skulle kalla extrautrustning och ta bra betalt för. 

Läs mer