location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Nyhet

Hedin Bil är ny Subaru-representant i södra Skåne

Genom förvärv av Bilpartners anläggningar i Malmö, Lund och Trelleborg tar Hedin Bil över som auktoriserad återförsäljare av Subaru i södra Skåne. Förvärvet innefattar även service- och plåtverkstaden i Burlöv.

 

Hedin Bil avser att stärka sin närvaro i södra Sverige och som ett första strategiskt steg etablerar man sig i landets tredje största stad med omnejd. Hedin Bil tar över såväl återförsäljarskap samt verkstadsauktorisation.

 

Hedin Bil hälsar såväl nya som befintliga Subaru-kunder välkomna till sina anläggningar. Verksamheten drivs i samma lokaler och det kommer till stora delar att vara samma personal som möter kunderna.

 

– Vi är glada att de flesta valt att stanna kvar. Det finns en stor kunskap och en djup kompetens hos Bilpartners personal. Sådant får inte gå förlorat och det är viktigt att våra kunder känner igen sig, säger John Hurtig, försäljningsdirektör på Subaru Nordic.

 

Affären berör inte Subaru-försäljningen i Helsingborg, Ängelholm och Landskrona. Där fortgår verksamheten som tidigare i Bilpartners regi.