location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Nyhet

Triss i nyheter i Subarus monter i Genève

Den 85:e upplagan av Geneva International Motor Show hålls mellan 5 och 15 mars. Mässan slår dock upp portarna för

Världens motorjournalister redan tisdag 3 mars.

 

Året spås redan bli ett succéår för den japanska biltillverkaren. Subaru Nordic laddar för ett nytt försäljningsrekord och målet för den svenska marknaden är att sälja 5.600 nya bilar, vilket skulle innebära en ökning med 30 procent jämfört med 2014.

 

Mässan i Genève ses av många som startskottet på det nya bilåret och i Subarus monter är det späckat med nyheter.

 

Höjdpunkter i Subarus monter:

Helt nya Outback – Premiär för en helt ny generation av Sveriges mest sålda Subaru-modell. Faktum är att Sverige är det land i Europa som säljer flest Subaru. I samband med lanseringen av nya Outback i mars blir det också premiär för Subarus säkerhets- och förarassistanssystem EyeSight.

 

Forester Boxerdiesel Lineartronic – Ett efterlängtat tillskott är att det nu går att få den lovordade automatlådan i kombination med dieselmotor även i Forester. I samband med detta har även interiören fått en ansiktslyftning.

 

Levorg – Subarus sportkombi lanserades i Japan för ett år sedan och senare i år är det dags för Europa. Första chansen att se modellen ”live” utanför Japan blir på årets Genève-salong.

 

 

Subaru håller presskonferens i montern tisdag 3 mars klockan 09.15.