location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Nyhet

​​Subaru dominerar i ny undersökning

Såväl Outback som Forester och Subaru XV vann sina respektive klasser i Auto Pacifics stora ägarundersökning ”Ideal Vehicle Award”. Utmärkelserna innebar mer eller mindre storslam i suv-kategorin.

Auto Pacific går löpande ut med en stor undersökning till ägare av nya bilar. Ägarna får frågeformuläret efter att ha ägt sin bil i tre månader. Frågorna behandlar uteslutande vad man anser biltillverkaren kan förbättra på respektive modell. Dessa data sammanställs sedan och redovisas årsvis i slutet av juli månad.

I år bidrog över 65.000 bilägare med sina synpunkter och de bilar som bäst möter ägarnas behov och önskemål i respektive klass utses i ”Ideal Vehicle”. Det rör sig om totalt 24 klasser och Subaru la beslag på tre av dessa.

 

 

Outback vann i kategorin ”Premium mid-size Crossover SUV”, Forester tog hem titeln i ”Mid-size Crossover SUV” och Subaru XV la beslag på förstaplatsen i kategorin ”Compact Crossover SUV”. För Outback och Forester var det andra titeln i rad.

– Vi vet att även de svenska ägarna är nöjda och att våra bilar motsvarar kundernas förväntningar. Med tanke på att Subaru först och främst är ett cross-over-märke ser vi detta som ett bevis på total kundnöjdhet, säger John Hurtig, varumärkesdirektör på Subaru Nordic AB.

Hela undersökningen och alla resultat hittar du här:

http://autopacific.com/ideal-vehicle-awards

 

Auto Pacifics stora ägarundersökning ”Ideal Vehicle Award