location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Nyhet

​​Torvalla Bil satsar på Subaru

Torvalla Bil har tecknat återförsäljaravtal med Subaru Nordic AB gällande nybilsförsäljning och service av Subaru på Värmdö och i Haninge.

 

 Subaru är ett japanskt bilmärke som kännetecknas av hög kvalité, Världsledande säkerhet och erkänt effektiv fyrhjulsdrift. Subaru har också Sveriges mest nöjda bilägare enligt undersökningen AutoIndex. 
– Subaru kommer bli ett riktigt bra tillskott för oss på en marknad där efterfrågan och behovet av fyrhjulsdrivna bilar är väldig stort. Det är också tryggt att arbeta med Subaru Nordic – en generalagent som år efter år ligger i topp i motorbranschens så kallade Generalagent-enkät, säger Jan Kay, vd på Torvalla Bil.
I Haninge är Torvalla Bil sedan länge auktoriserad verkstad för Subaru, så där blir man nu en fullserviceanläggning. För Värmdös del innebär avtalet att Subaru åter kommer att vara representerade på orten. Serviceverkstan kommer att vara igång under april och försäljningsstart är beräknad till september på båda anläggningarna
– Vårt mål med satsningen är att bredda och öka försäljningen på distriktet, samtidigt som vi kommer att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning med både försäljning och service i samma lokaler, säger Jan Kay.