location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Nyhet

Körglädje utan onödigheter

 

- Pure Performance Pleasure

Forester XT blev mångas favorit när den lanserades 2013. Entusiasterna hade saknat den hästkraftsstinna Subaru-suven. Alla frågade däremot inte efter utrustning som inte vässar körglädjen.

Därför introducerar vi nu vår prestanda-suv utan läderklädsel, soltak och elektrisk baklucka. Nyttigheter som LED ljus med kurvfunktion har vi naturligtvis inte kompromissat med. Vi må ha prutat lite på utrustningen, men vi har prutat ännu mer på priset. Den som väljer Forester XT Sport sparar nästan 40.000 kronor.

Subaru Forester XT Sport drivs av en 2-liters direktinsprutad turbo-Boxer på 240 hk och med ett vridmoment på 350 Nm, vilket gör att 0-100 km/h kan avverkas på 7,5 sekunder. Lineartronic automatlåda med åtta steg och tre körprogram är standard. Även X-Mode ingår i standardutrustningen. Den maximala släpvagnsvikten är 2.000 kg.

Bilen finns redan ute hos återförsäljarna och priset är: 329.900 kronor.