location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

NYHET!

Förändringar i Subaru-nätverket

Under de senaste månaderna har det skett en del förändringar inom Subarus återförsäljarkår. Vi vill med detta nyhetsbrev kort informera om vad som skett och ska ske den närmaste tiden.

Haninge - Torvalla bil är ny återförsäljare på detta upptagningsområde. Torvalla bil är sedan många år tillbaka Subaru-verkstad i Haninge och driver sedan en månad även Subaru-verkstad på Värmdö. Torvalla Bil kommer under september att starta försäljning i både Haninge samt i nybyggda lokaler som exklusiv Subaru-handlare på Värmdö.

Skövde - Svenska Motor i Götaland AB är ny återförsäljare samt verkstad. Startade i juli.

Nässjö - Eksjö Motorcentrum är ny återförsäljare samt verkstad. Startade i juli.

Jönköping - Runes Bil i Habo är ny återförsäljare och startar i september. Hallbergs Bilservice är ny verkstad och startar samtidigt med Runes bil.

Göteborg - Mölnlycke Bil har fått förtroendet att etablera sig med Subaru på Sisjöns industriområde i Göteborg. De nya lokalerna beräknas klara under oktober.

Kungsbacka - Autolounge i Kungsbacka är utsedd till ny återförsäljare och verkstad i Kungsbacka. Autolounge kommer att starta försäljning och verkstad under augusti i tillfälliga lokaler fram tills att man under våren 2018 färdigställt sin nya fullserviceanläggning

Eskilstuna - Eskilstuna Fordon är ny återförsäljare och verkstad sedan i maj.