location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

NYHET!

Subaru WRX STI är i sitt livs form och blir inte bättre än så här.

Efter drygt 16 år är det dags för Subaru WRX STI att tacka för sig. Sista årsmodellen som importeras till Europa är förfinad och förbättrad på flera punkter. Devisen att sluta på topp har sannolikt inte någonsin passat bättre.

Ikonen som har en egen fanclub blir vassare än någonsin tidigare. Från utsidan noteras en ny front, nya 19-tumsfälgar och inne i de gula Brembo-oken huserar hela sex kolvar med outtröttliga Jurid-klossar som biter tag i de borrade bromsskivorna.

Den ställbara centrumdifferentialen är nu helt elektroniskt styrd och reagerar snabbare för att ge föraren ännu bättre kontroll på bilens beteende.

Nya WRX STI har även fått mer isolering och tjockare glas, vilket ger tystare kupé och LED-strålkastarna har kurvljusfunktion.

I de skålade Alcantara-stolarna sitter du skönt och fastspänd med de raceinspirerade röda bältena även säkert. Subaru WRX STI är i sitt livs form och blir inte bättre än så här.

Tillgången på Subaru WRX STI ”Final Edition” kommer att vara begränsad.

En kort historik över Subaru WRX STI hittar du här.