location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Vi ska bygga

VÄRLDENS SÄKRASTE BILAR

 

Resultaten från oberoende institut visar tydligt att vi är på rätt väg
FEM STJÄRNOR I EURO NCAP

FEM STJÄRNOR I EURO NCAP

EYESIGHT

EYESIGHT

EyeSight har många funktioner som gör din bil till en säkrare bil. Den har Proaktivt bromssystem, adaptiv farthållare, linjevarnare, proaktiv gasspjällsreglering, varnings- och meddelandefunktioner.

Säkerhetsresultaten för Subaru EyeSight har verifierats av oberoende Euro NCAP.

Se alla EyeSight-filmer

FÖREBYGGANDE SÄKERHET

FÖREBYGGANDE SÄKERHET

Subaru är föregångare inom området förebyggande säkerhet och har som slutligt mål att fullständigt eliminera bilolyckor.

Subarus system som identifierar möjliga faror och bidrar till säkrare bilkörning är resultatet av all kunskap vi har samlat in under ett kvarts sekel, för att nå målet att bli världens säkraste bil.

Läs mer om förebyggande säkerhet

PRIMÄR SÄKERHET

PRIMÄR SÄKERHET

Ända sedan början har Subaru drivits av en önskan att skapa trygghet och körglädje på varje resa. Redan i annonserna för Subaru 360 (lanserad 1958) talade Subaru om värdet av ett brett synfält som ger föraren möjlighet att se bra åt höger och vänster vid järnvägskorsningar. Primär säkerhet fokuserar på att förbättra bilarnas säkerhet i det grundläggande konstruktionsstadiet och inte på att lägga till funktioner i efterhand.

Läs mer om primär säkerhet

AKTIV SÄKERHET

AKTIV SÄKERHET

Den unika tekniken som ligger till grund för Subarus aktiva säkerhet är: Subarus symmetriska fyrhjulsdrift och Subarus Boxermotor.

För att ytterligare förstärka säkerheten som fyrhjulsdriften ger är Subarus bilar utrustade med Subarus Boxermotor. I denna optimerade design har den symmetriskt balanserade motorn med låg tyngdpunkt sänkt hela bilens tyngdpunkt vilket ger en säkrare och stabilare upplevelse på vägen.

Läs mer om aktiv säkerhet

PASSIV SÄKERHET

PASSIV SÄKERHET

Om en olycka skulle inträffa är din Subaru en "bur" som kan rädda liv.
 
Subaru fortsätter att forska kring passiv säkerhet för att inte bara garantera säkerheten för dig och dina passagerare utan även minimera skador på fotgängare.

Läs mer om passiv säkerhet

EYESIGHT

EYESIGHT

RESULTAT AV ÄGARUNDERSÖKNING

RESULTAT AV ÄGARUNDERSÖKNING

HELTÄCKANDE SÄKERHET

HELTÄCKANDE SÄKERHET

Sedan lanseringen av Subaru 360 för mer än 50 år sedan har säkerheten varit högsta prioritet i våra bilar.

På Subaru fortsätter vi att utveckla prestandan för att skapa världens säkraste bil och en framtid utan olyckor.

Se Subarus resa genom tiden