location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Aktiv säkerhet

Aktiv säkerhet

Subarus aktiva säkerhet bygger på den symmetriska fyrhjulsdriften i kombination med Subarus unikt balanserade Boxermotor. Aktiv säkerhet ger dig möjlighet att undvika riskfyllda situationer, och trygghet så att du kan njuta av körningen utan att oroa dig för dåligt väder eller dåliga vägförhållanden. En bil som reagerar precis som föraren har tänkt är en säker och pålitlig bil.

En lätthanterad bil är en säkrare bil

Föreställ dig att du kör på en motorväg en regnig dag. I många bilar skulle vattnet på vägen få dig att känna dig osäker. Vattnet försämrar väggreppet och äventyrar styrningen. Subarus välutvecklade aktiva säkerhetssystem ger dig full kontroll över bilen så att du lättare kan undvika faror, även i dålig väderlek.

Subaru har finslipat alla bilens grundfunktioner – köra, svänga och stanna – för att utveckla bilar som ger exceptionell stabilitet och förutsägbar kontroll under de tuffaste förhållanden. En lätthanterad bil är en säkrare bil.

Stabilitet och pålitlighet

Stabilitet och pålitlighet

Enastående dragkraft och pålitlig körbarhet med den symmetriska fyrhjulsdriften, samt fjädring med utmärkt kontrollförmåga så att bilen beter sig som föraren förväntar sig. Extremt styv och lättviktig kaross för säker körning och god riskförebyggande förmåga. Hill Start Assist bidrar till att minska förarens trötthet under körning.

Läs mer

Riktningsstabilitet

Riktningsstabilitet

Föreställ dig att du kan köra in i en hal kurva när det snöar eller regnar, du svänger exakt som du planerat runt hörnet och styr ut ur svängen mjukt och fint. Subaru innehåller ett antal funktioner som ger en mjuk kurvtagning.

Läs mer