location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Primär säkerhet

Justerbar förarstol

Justerbar förarstol

Förarstolarna i Subaru har inställningsfunktioner så att förare av alla slag kan hitta sin optimala körställning. Elmanövrerade funktioner för stollyft, lutning, skjutning och vinkling ger föraren den mest bekväma sittpositionen. En avspänd körställning är mindre tröttande på långkörningar, vilket i sin tur bidrar till ökad säkerhet.

 

Inställningsbar ratt i höjd- och längdled

Inställningsbar ratt i höjd- och längdled

Den inställningsbara ratten kan vinklas uppåt–nedåt och skjutas inåt–utåt. Det underlättar precisionsstyrning och minskar kollisionsrisken.

 

Bekväma säten

Bekväma säten

Sätena i en Subaru har ergonomisk design vilket ger bekväma säten för minskad trötthet, och de absorberar dessutom vägvibrationerna. Passagerarnas vikt blir jämnt fördelad över sätets breda yta. Detta ger lagom mjuk komfort med gott stöd för kroppen för att minska tröttheten under långa körningar.

 

Intuitivt gränssnitt

Intuitivt gränssnitt

Ibland kan bilförarens koncentration störas när man tittar på navigationsskärmen eller justerar luftkonditioneringen. För att undvika det har Subaru designat ett gränssnitt som är enkelt att använda. Ett exempel på detta är navigationsskärmens placering så att föraren inte behöver flytta blicken allt för långt. Luftkonditioneringen har stora vred och knappar så att det är lätt att kontrollera deras lägen intuitivt utan att ta ögonen från vägen. Ljudanläggningens kontroller är placerade runt rattens ekrar så att föraren kan göra justeringar utan att behöva ta händerna från ratten. Alla dessa designdetaljer resulterar i en kupé där föraren lugnt kan fokusera på vägen.