location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

 

Verktyget för din passion

Den genomsnittlige Subaru-ägaren är inte precis någon soffpotatis. Med en Subaru på garageuppfarten så händer det saker. Den inbjuder liksom till att man åker lite längre än till närmaste köpcentrum. Den inspirerar och göra oss till lite aktivare och modigare.

Men det är naturligtvis också så att många köper en Subaru för att de är just aktiva och engagerade. Många har häst, fiskar eller håller på med hundar. Andra älskar att jaga, vandra i naturen eller bara se var man hamnar när man lämnar asfalten bakom sig.

En Subaru är inte bara en bil. Den är verktyget för din passion. Möjliggöraren som inte gör så mycket väsen av sig men som alltid ställer upp.

Mer utrustning på köpet

Extrautrustning är en lönsam affär för alla bilmärken. Fast vi ser lite annorlunda på saken. Vi säljer inga barskrapade bilar som måste extrautrustas för en förmögenhet för att bli funktionsdugliga och trivsamma. Vi ser till att våra bilar redan i sitt grundutförande är utrustade med det som de flesta kunder vill ha.

Att sälja ”tomma” bilar och kalla tillvalsmöjligheterna för frihet är trams. Gärna frihet, men först en rejäl portion standardutrustning.

Låt oss ta ett exempel. I Subaru Outback är bl a följande standard: Fyrhjulsdrift, EyeSight förarassistans, autobroms, adaptiv farthållare, kurvljus, LED-strålkastare, regnsensor, aluminiumfälgar, takrails, 2-zons klimatanläggning, elektriskt justerbar förarstol, eluppvärmd ratt, Apple Carplay/Android Auto, bluetooth-uppkoppling, backkamera, X-Mode, Hill Descent Control, döda vinkel-varning och filhållningsassistans.

Hur många andra märken skulle inte vilja ha bra betalt för den utrustningen?

Fri service

När du köper en ny Subaru får du alltid 3 års fri service på köpet. Du betalar inte en krona varken för arbete, reservdelar som ingår i servicen eller eventuella mjukvaruuppdateringar som görs.

En del tycker att vi gör lite väl stort nummer av vår fria service – en Subaru går ju inte sönder särskilt ofta. Den behöver ju mest bara olja och friska filter. Men det är väl knappast någon nackdel? En väl hopskruvad bil blir ju inte sämre av att den får regelbunden, kostnadsfri service. Tack vare fri service så hjälper vi våra ägare att hålla bilen i toppskick. Det säkerställer lång livslängd och högt andrahandsvärde.

Och förresten, en normal service består av ungefär 40 olika moment, så en Subaru får ganska mycket mer än bara ny olja och nya filter.