Subaru auktoriserad verkstad

En auktoriserad Subaru verkstad är det i särklass bästa valet för dig och din bil när du behöver genomföra service eller underhåll. Våra verkstäder arbetar efter Subaru-fabrikens riktlinjer och vi har alltid tillgång till den senaste informationen och senaste uppdateringen av bilens programvaror. Våra tekniker är specialutbildade för att ta hand om just din bilmodell. Vi använder alltid Subaru originalreservdelar för att säkerställa bästa funktion och säkerställa ett bra andrahandsvärde på er bil.

  • Utbildade på din Subaru
  • Följer Subarus riktlinjer
  • Senaste uppdatering för din bils mjukvara
  • Viktig information rörande din bil
  • Subaru originalreservdelar
  • Garanti på utfört arbete och delar
  • Stämpel i boken, ökar din bils andrahandsvärde

Subaru orginaltillbehör

Subaru originaltillbehör är utprovade och garanterar högsta kvalitet, passform och funktion. Våra tillbehör är också framtagna med ett högt säkerhetsfokus. Vi har noga valt ut tillbehör till din Subaru som gör att du helt kan fokusera på det du vill göra med din bil. Vårt nordiska klimat ställer stora krav på de tillbehör som monteras på bilen, på vintern är det snö och salt som utsätter fälgar och dragkrokar för stora påfrestningar. Våra fälgar och dragkrokar är särskilt utprovade för att klara av vårt nordiska klimat. Takräcken och skidboxar, cykelhållare och kajakhållare allt utprovat för ett bekymmerslöst uteliv där funktion och enkelhet är våra ledstjärnor. Våra tillbehör är framtagna för att passa Subarubilar och inget annat.

Bilglas

Bilens framruta är en mycket viktig del i bilens konstruktion, den skyddar inte enbart dig mot väder och vind utan den skyddar även våra sensorer som är monterade innanför framrutan. Subaru EyeSight systemet sitter monterat i ovankant av framrutan tillsammans med övriga sensorer.

När du behöver byta framruta är det av yttersta vikt att den ersätts med en ruta som har samma egenskaper som en Subaru originalruta. Bilens säkerhetssystem har mycket små toleranser vad det gäller optisk brytning och tjocklek. Tänk även på att framrutan är en del av ljudisoleringen för kupén.

Stenskott måste lagas så fort som möjligt innan fukt tränger in i och förstör filmen i glaset eller spricker ännu mer. Beroende var stenskottet träffat vindrutan kan byte behöva göras. Kontrollera med din Subaru auktoriserade verkstad.

Lika viktig är det att rutan installeras på rätt sätt och att Subaru EyeSight kalibreras efter rutbytet, våra Subaru-tekniker är utbildade och certifierade för detta arbete.

Vid rutbyte så ska EyeSight kameran demonteras och vid återmontering så ska den kalibreras tillsammans med den nya rutan. Våra Subaru auktoriserade verkstäder har rätt specialverktyg, framtagna av Subarus ingenjörer, för att kalibrera Subaru EyeSight.

Subaru har som mål att tillverka världens säkraste bilar, vi är övertygade om att du vill fortsätta att färdas i en säker bil.

Subaru Original Reservdelar och Subaru auktoriserad verkstad, ett säkert val för dig och din familj.

Subaru orginalreservdelar

Subaru är en biltillverkare som har tillverkat bilar sedan 1958. Genom alla tider har vi lagt stor vikt på att bygga säkra och hållbara bilar. Självklart är det av yttersta vikt att ersätta delar med det som en gång utprovats för att säkerställa funktion, passform och kvalitet. Subaru originalreservdelar ger dig trygga mil på ett säkert sätt.