location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter
Versioner

Versioner

Version Pris fr. Växellåda
1.6i Base 224 900 kr Lineartronic
1.6i Active 249 900 kr Lineartronic

360°

360

SNYGGA VINKLAR

Crystal Black Silica
EXTERIÖR

EXTERIÖR

Smidig, flexibel och vacker. Precis som du.

Impreza är lika underhållande att köra som den är vacker att titta på. Den är kapabel, välbyggd och den har allra högsta säkerhet. Varje form, varje material, varje designuttryck har valts av en anledning och stärker både form och funktion. Det vackra och moderna designspråket sammanfattar allt det som Impreza representerar.

Exteriör utrustning

INTERIÖR
 • Interiör
 • Teknik
 • Utrymmen
 • 360°
Interiör

INTERIÖR

STIL, KOMFORT OCH NJUTNING FÖR ALLA.

Den tysta kupén erbjuder en behaglig åkupplevelse, som blandas med lyxiga intryck från vackra material och eleganta, noga genomtänkta former. Impreza kombinerar karossens skönhet och sportighet med en luftig och rymlig kupé. Alla passagerare kan njuta av resan, oavsett om de sitter fram eller bak.

Interiör utrustning

Teknik

INTERIÖR

HÅLL KONTAKTEN. KOPPLA UPP DIG.

Impreza är utrustad med ett infotainment-system som låter dig vara uppkopplad vart du än kör. Utöver detta visar multifunktionsdisplayen allt du behöver veta om bilens status. Samtliga bilens displayer är naturligtvis sammankopplade – enkelt, bekvämt och tryggt.

Läs mer

Utrymmen

INTERIÖR

SMÅNGSIDIG DESIGN FÖR ALLT DU ÄLSKAR ATT GÖRA.

Människor som lever livet, behöver bagageutrymme. Impreza erbjuder rejält med lastyta för såväl vardagssysslorna som aktiviteterna du älskar. Generöst med plats för mycket bagage uppmanar Impreza dig att leva livet och lägga mindre tid på att drömma och mer tid på att göra.

360°

INTERIÖR

Viss visad utrustning kanske inte finns tillgänglig i Sverige.

EYESIGHT

EYESIGHT

VÄRLDSLEDANDE FÖRARASSISTANSSYSTEM

På Subaru tror vi på heltäckande säkerhet och en viktig del i detta är förebyggande krocksäkerhet, som fokuserar på att hindra att en olycka inträffar överhuvudtaget. Det är därför Subaru har skapat EyeSight*1, vårt eget banbrytande säkerhets- och förarassistanssystem. EyeSight använder två stereokameror som ett extra par ögon för att fånga tredimensionella färgbilder av vägen framför dig med utmärkt bildigenkänning. Genom att använda bilder från båda kamerorna för att exakt bestämma form, hastighet och avstånd, upptäcker systemet inte bara bilar och andra större fordon, utan även motorcyklar, cyklar och fotgängare. När systemet upptäcker en potentiell fara, varnar det föraren och bromsar även in om det behövs för att undvika en olycka. Med den förbättrade säkerhetsprestandan som EyeSight erbjuder blir din bilkörning tryggare.

Läs mer om EyeSight

TEKNOLOGI
 • Boxermotor
 • Subarus fyrhjulsdrift
 • Växellådor
Boxermotor

TEKNOLOGI

Subarus teknologiska kunnande är basen för vårt varumärke och skapar den unika körupplevelse som du bara kan få i en Subaru. Vår teknologi skapar bilar där prestanda, komfort, säkerhet och pålitlighet går hand i hand med körglädje och avkoppling för alla passagerare. I en Boxermotor arbetar kolvarna horisontellt, vilket ger minimala vibrationer. Subaru har i mer än 50 år förlitat sig på den hållbara och pålitliga konstruktionen, som blivit ett signum för varumärket.

Läs mer om Boxermotor

Subarus fyrhjulsdrift

TEKNOLOGI

Subarus symmetriska fyrhjulsdrivning ger kraft till alla hjul för en säker framfart på våta och hala underlag. Symmetrin ger bilen bra balans och låg tyngdpunkt.

Växellådor

TEKNOLOGI

Lineartronic är en automatlåda som växlar utan steg för att hålla motorn i sitt mest effektiva varvtal, vilket ger mjuk acceleration och bra bränsleekonomi. Tillsammans med Subarus aktiva drivkraftsfördelning ser till att det alltid skickas kraft till de hjul som har bäst fäste.

SÄKERHET
 • Säkerhet
 • EURO NCAP
Säkerhet

SÄKERHET

LEV LIVET FULLT UT, ÄVEN OM KALENDERN ÄR FULL.

Vart du än kör, vad du än går så ser Impreza till att du och dina passagerare är i säkra händer. Tack vare Subarus välbeprövade teknik är Impreza komfortabel och avkopplande för både dig och dina passagerare. Impreza är din pålitliga och trygga partner som ger dig självförtroende oavsett vilket äventyr som väntar.

Läs mer om säkerhet

EURO NCAP

SÄKERHET

SÄKRASTE LILLA FAMILJEBILEN
ENLIGT EURO NCAP

 

Läs mer


GÖR DIN IMPREZA TILL DIN EGEN

Impreza är redan i sitt grundutförande en bil med en alldeles egen karaktär.
Men vill du, kan du sätta din personliga prägel på den genom ett brett urval av tillbehör.
Såväl interiört som exteriört kan du välja till praktiska och sportiga accessoarer.

Tillbehör

Tillbehör

 • Transport

 • Komfortartiklar

 • Skydd

 • Exteriör

 • Interiör

 • Säkerhet

 • Fälgar

 • Motorvärmare