IMPREZA

IMPREZA

ALLT DU
BEHÖVER
ÄR GLÄDJE

Modellen som har en egen fanclub. Utvecklad för aktiv körning. Vi har byggt in massor av erfarenheter från våra framgångar inom motorsport för att utveckla denna – vår kanske mest ikoniska modell.

TA VARA PÅ...

VARJE MÖJLIGHET

Pålitlighet, säkerhet och prestanda är den perfekta basen för ett aktivt liv. Impreza inspirerar människor att leva livet fullt ut.

Att ta varje chans att utforska världen så att varje ögonblick blir meningsfullt.

Dags att provköra?

Bästa sättet att uppleva Impreza är att provköra den.
Varmt välkommen till våra återförsäljare.

Boka provkörning

Störst i Världen på fyrhjulsdrivet

Sedan 1972 har fyrhjulsdrift varit ett signum för Subaru och i stort sett alla våra bilar driver på alla fyra. Vi tillverkar och säljer över en miljon fyrhjulsdrivna bilar varje år. Det är 50 procent fler än Audi och dubbelt så många som Land Rover, vilket gör oss störst i Världen.

Läs mer om vår fyrhjulsdrift

Säkerhet

Subaru bygger Världens säkraste bilar och har arbetat aktivt med högsta säkerhet i fokus sedan bilbyggarstarten 1958. Redan på 60-talet genomförde fabriken egna krocktester.
Subarus säkerhetsfilosofi bygger på fyra pelare. Primär säkerhet, aktiv säkerhet, passiv säkerhet och förebyggande säkerhet.

Läs mer om vår säkerhet

FLEXIBALA LÖSNINGAR

EFTERSOM DINA BEHOV VARIERAR

Exteriör / Interiör

Vart du än kör, vad du än gör så ser Impreza till att du och dina passagerare är i säkra händer. Tack vare Subarus välbeprövade teknik är Impreza komfortabel och avkopplande för både dig och dina passagerare. Impreza är din pålitliga och trygga partner som ger dig självförtroende oavsett vilket äventyr som väntar.

Se mer exteriört eller interiört

Utrymme

Människor som lever livet, behöver bagageutrymme. Impreza erbjuder rejält med lastyta för såväl vardagssysslorna som aktiviteterna du älskar. Generöst med plats för mycket bagage uppmanar Impreza dig att leva livet och lägga mindre tid på att drömma och mer tid på att göra.

HITTA DIN NÄRMASTE
ÅTERFÖRSÄLJAREHitta en återförsäljare eller verkstad nära dig för experthjälp eller provkörning.