location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Galleri

Versioner

Versioner

GT/GT-N

VersionPris fr.Växellåda
GT 279 900 kr Lineartronic
GT-N 309 900 kr Lineartronic

GT-S

VersionPris fr.Växellåda
GT-S 329 900 kr Lineartronic
360°

360

SNYGGA VINKLAR

Crystal Black Silica
EXTERIÖR

EXTERIÖR

Att uppnå en bra balans mellan form och funktion är en tuff utmaning för alla biltillverkare. Levorg är ett enastående exempel på en lyckad sådan. Här går teknik och funktion hand i hand med design och estetik.

Exteriör utrustning

EYESIGHT

EYESIGHT

På Subaru tror vi på heltäckande SÄKERHET och en viktig del i detta är förebyggande krocksäkerhet som fokuserar på att hindra att en olycka inträffar överhuvudtaget. Det är därför Subaru har skapat EyeSight*1, vårt eget banbrytande säkerhets- och förarassistanssystem. EyeSight använder två stereokameror som ett extra par ögon för att fånga tredimensionella färgbilder av vägen framför dig med utmärkt bildigenkänning. När systemet upptäcker en potentiell fara, varnar det föraren och bromsar även in om det behövs för att undvika en olycka.

Läs mer om Eyesight

INTERIÖR
 • Interiör
 • Komfort
 • Utrymmen
 • 360°
Interiör

INTERIÖR

I Levorgens kupé är du och dina passagerare omslutna av modern komfort. Interiören är rymlig och mångsidig. Varje funktion i Levorg är placerad precis där du behöver den, när du behöver den. Den rymliga och smarta designen gör allt mycket enklare och din körning bekvämare.

Interiör utrustning

Komfort

INTERIÖR

Levorg är utrustad med en 7 tum stor pekskärmen och den är centralt placerad för att ge dig snabb tillgång till all information. Ljudsystemet med 6 högtalare  ger dig full njutning. Infotainmentsystemet är kompatibelt med smartphones, vilket gör det enkelt att hålla kontakten med omvärlden.

Utrymmen

INTERIÖR

Levorg är konstruerad för att uppfylla önskemål och behov hos aktiva människor. Det är en bil som är tillräckligt mångsidig och flexibel för alla aktiviteter och intressen. Här finns gott om utrymme för dina sportprylar och annat du behöver för att leva ett aktivt liv.

360°

INTERIÖR

Viss visad utrustning kanske inte finns tillgänglig i Sverige.

TEKNOLOGI
 • Boxermotor
 • Växellåda
 • Subarus fyrhjulsdrift
Boxermotor

TEKNOLOGI

Vår unika Boxermotorn ligger plant i bilen istället för att stå upp. En konstruktion som ger lägre tyngdpunkt, närmast vibrationsfri gång och hög driftsäkerhet. Boxermotorn ger de bästa köregenskaperna och en sportig karaktär som tar körglädjen till nivåer som få konkurrenter kan matcha.

Läs mer om boxermotorn

Växellåda

TEKNOLOGI

När Subaru lanserade en vanlig personbil med fyrhjulsdrift var det en sensation. Men att det skulle förändra bilköparnas syn på fyrhjulsdrift för all framtid hade ingen förutspått. Subaru var en pionjär och det har man fortsatt att vara. I Levorg hittar vi till exempel den senaste versionen av automatlådan Lineartronic. En växellåda med låg vikt och en precision och respons utöver det vanliga.

Läs mer om växellådan

Subarus fyrhjulsdrift

TEKNOLOGI

Det finns en anledning varför Subarus symmetriska fyrhjulsdrift är respekterad världen över. När väglaget är krävande levererar den kontroll och lugn där andra bilar förtvivlat försöker fördela kraften mellan hjulen. Fördelarna märks direkt. Bättre kurvtagning, bättre grepp i halka och bättre acceleration. I en Subaru blir bilkörningen enklare, säkrare och mycket roligare.

Läs mer om Subarus fyrhjulsdrift

SÄKERHET
 • Aktiv säkerhet
 • Passiv säkerhet
Aktiv säkerhet

SÄKERHET

Många av de egenskaper som bidrar till körglädjen hos Levorg hjälper också till att skydda de som åker i bilen. Bra kör- och vägegenskaper, bra bromsar, god sikt och snabb respons kan vara skillnaden mellan att undvika en olycka och att råka ut för den.

Läs mer om aktiv säkerhet

Passiv säkerhet

SÄKERHET

Levorg är en säker bil. Den har en avancerad säkerhetsutrustning med en rad olika system för att ge alla i bilen bästa möjliga skydd. Ett antal väl placerade krockkuddar, krockgardiner, framstolar med whiplash-skydd och eftergivande pedaler är några bra exempel.

Läs mer om passiv säkerhet


Gör din Levorg till din egen

Levorg är redan i sitt grundutförande en bil med sin alldeles egna karaktär.
Men vill du, kan du sätta din personliga prägel på den genom ett brett urval av tillbehör.
Såväl interiört som exteriört kan du välja till praktiska och sportiga accessoarer

Tillbehör

Tillbehör

 • Transport

 • Komfort

 • Skydd

 • Exteriör

 • Interiör

 • Säkerhet

 • Fälgar

 • Motorvärmare