SUBARU XV

Allt du behöver
i ett kompakt
format

I Subaru XV hittar du allt det som gör en Subaru till en Subaru. Fyrhjulsdrift, markfrigång, rymlig inuti, tåligt utanpå och säkerhet i världsklass. Modellen är byggd på Subarus nya plattform och har förtjänat titeln säkraste bilen, i sin klass i Euro NCAP.

Världsledande förarassistans

EyeSight är två extra ögon på vägen, dvs de två kamerorna som ser allt framför bilen. EyeSight är resultatet av 30 års egen utveckling. Bilar med EyeSight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor, och minskar kollisioner bakifrån med 84 %.

Läs mer om EyeSight

ALLTID
FYRHJULSDRIFT

För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet. Med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper. Det gör dig tryggare och säkrare som förare och du behöver aldrig kompromissa med framkomligheten.

Läs mer om fyrhjulsdrift

FOKUS PÅ
FUNKTION

Subaru XV bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. En robust och oöm design visar att bilen är till för att användas. Hög markfrigång gör att du enkelt tar dig fram, och det gör dessutom att bilen är lätt att kliva i och ur.

Läs mer om funktioner

MILJÖALTERNATIVET XFuel

Till Subaru XV erbjuds XFuel-paket som tillval. Det innebär att du kan tanka och köra på biobränslet etanol. Bilar med XFuel-paketet kan köras på både E85 och bensin.

Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något särskilt.

Etanol tillverkas idag till största delen av förnyelsebara produkter från livsmedelsindustrin som annars skulle slängas eller brännas upp. Vägtrafikskatten för Subaru XV med E85-paket blir 1.086 kr per år.

EL-ASSISTERAD BOXERMOTOR PÅ SUBARU-VIS

Att äta kakan och ha den kvar.
Med e-Boxer har vi förbättrat det som redan var bra och vässat de egenskaper vi vet våra ägare uppskattar.

Läs mer om e-Boxer

Vill du köra en Subaru XV?

Boka provkörning

 

 

Hitta återförsäljare

Genomtänkt. Utanpå och inuti.

Stora glasytor och smala stolpar ger Subaru XV klassledande runt-om-sikt, vilket bidrar till säkrare och mer avslappnad körning. Full koll på omgivningen och en logiskt uppbyggd förarmiljö med lättlästa instrument.

Se fler detaljer

Plats för din passion

Skidor, cykel, hundliv, jakt, fiske eller naturen i stort. Vi brinner alla för olika saker. Därför är det enkelt att anpassa din Subaru XV och skapa plats för allt och alla du gillar.

 

Tillbehör

HITTA DIN NÄRMASTE
ÅTERFÖRSÄLJARE

 

Hitta en återförsäljare eller verkstad nära dig för experthjälp.

 

 

Hitta en återförsäljare