VINTERKLAR
SUBARU XV

Testa Subaru XV idag

Spara över 30.000:-

Just nu får du 15.000:- höstrabatt + rabatterat Vinterpaket innehållande 17-tums vinterdäck på alufälg och värmare med kupéfläkt för 8.900:- (värde 24.000:-) när du köper en ny Subaru XV Ridge eller Summit.

Erbjudandet gäller så längt lagret räcker dock längst t o m 2020-12-15. Det går ej att kombinera med andra erbjudande, rabatter eller avtal. 


DET ANDRA HAR
SOM TILLVAL, HAR
VI SOM STANDARD.

Vi kompromissar aldrig med säkerhet, framkomlighet och komfort. Det bästa vi har att erbjuda är standard i alla våra bilar. Det har byggt en unik relation mellan oss och våra kunder som vi är extremt stolta över. Vi har högsta kundlojaliteten på marknaden och 14 år i rad har vi varit Topp 3 när det gäller Sveriges mest nöjda Bilägare.

BYGG DIN SUBARU XV MED X-TRA ALLT

Alltid standard:
Möjliga tillvall:

Och mycket, mycket mer som gör din Subaru XV personlig. Här kan du se alla tillbehör.

SUBARU XV

ALLT DU BEHÖVER I ETT KOMPAKT FORMAT

I Subaru XV hittar du allt det som gör en Subaru till en Subaru. Fyrhjulsdrift, markfrigång, rymlig innuti, tåligt utanpå och säkerhet i världsklass. Modellen är byggd på Subarus nya plattform och har förtjänat titeln säkraste bilen, i sin klass i Euro NCAP.

VÄRLDSLEDANDE FÖRARASSISTANS

EyeSight är två extra ögon på vägen, dvs de två kamerorna som ser allt framför bilen. EyeSight är resultatet av 30 års egen utveckling. Bilar med EyeSight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor, och minskar kollisioner bakifrån med 84 %.

Läs mer om EyeSight

ALLTID FYRHJULSDRIFT

För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet. Med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper. Det gör dig tryggare och säkrare som förare och du behöver aldrig kompromissa med framkomligheten.

Läs mer om fyrhjulsdrift

FOKUS PÅ FUNKTION

Subaru XV bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. En robust och oömtålig design visar att bilen är till för att användas. Hög markfrigång gör att du enkelt tar dig fram, och det gör dessutom att bilen är lätt att kliva i och ur.

Jonas och Cecilia kör Subaru XV

Från kylan i Kiruna till hemmet i ett vårsoligt Höllviken, 25 km söder om Malmö. När Jonas och Cecilia Abrahamsson tar emot oss i sin villa, ett stenkast från Kämpingebuktens strandlinje, har Jonas nyligen landat efter en tur i fjällvärlden.
Läs mer om Jonas och Cecilia

EL-ASSISTERAD BOXERMOTOR PÅ SUBARU-VIS

Att äta kakan och ha den kvar.

Med e-Boxer har vi förbättrat det som redan var bra och vässat de egenskaper vi vet våra ägare uppskattar.

Läs mer om e-Boxer

Vill du köra en Subaru XV?

Boka provkörning

Hitta återförsäljare

GENOMTÄNKT. UTANPÅ OCH INUTI.

Stora glasytor och smala stolpar ger Subaru XV klassledande runt-om-sikt, vilket bidrar till säkrare och mer avslappnad körning. Full koll på omgivningen och en logiskt uppbyggd förarmiljö med lättlästa instrument.

Se fler detaljer

PLATS FÖR DIN PASSION

Skidor, cykel, hundliv, jakt, fiske eller naturen i stort. Vi brinner alla för olika saker. Därför är det enkelt att anpassa din Subaru XV och skapa plats för allt och alla du gillar.  

Tillbehör