Nya Solterra

Just nu!

Privatkund

Just nu har vi sommarkampanj till ett värde av 93.000 kr när du köper en Subaru Solterra. 

Vi ger dig 60.000kr i sommarrabatt samt bjuder på kompletta vinterhjul och fast dragkrok till ett värde av 33.000kr och som alltid har du såklart 3 års fri service.

Hitta din återförsäljare 

Företagskund

Företagsrabatt 
på 80.000 kr 

Exklusive moms gäller oavsett vilken
Solterra-modell du väljer.

 

Läs mer om företagsbil

NU MED Efterlängtade uppdateringar

Ny ergonomisk förarmiljö

3-fas laddning

Batteriuppvärmning vid laddning  

Subarus Solterra 

SUBARUS
ELBIL MED
FYRHJULSDRIFT

Subaru Solterra är helt annorlunda. Helt ny. Men precis som en Subaru ska vara. Fyrhjulsdriven, högsta säkerhet som standard, 3 års fri service och osannolikt hög utrustningsnivå redan i sitt grundutförande. Den enda skillnaden är att den drivs av el, upp till 46 mil enligt WLTP.

En grundkonstruktion och avancerade förarassistanssystem som bidrar till en världsledande säkerhet för alla som befinner sig i bilen och utanför den.

Principen med Subarus permanenta fyrhjulsdrift som bidrar till klassledande framkomlighet och trygga vägegenskaper med hög körkänsla.

Den praktiska oömheten, generösa utrymmen och smarta funktioner som gör det bekymmerslöst att lasta allt från minsta matkasse till skrymmande fritidsutrustning.

Solterra har allt som generationer av Subaru-ägare har lärt sig att förvänta och sätta värde på. Nu, för första gången, kan du få alla dessa kvaliteter i en bil som drivs helt och hållet av elektrictet.

SUBARU SÄLJER1,2 MILJONERFYRHJULSDRIVNA
BILAR PER ÅR

SUBARU HAR ALLTID NÖJDA BILÄGARE

ALLTID FRI SERVICE 3 ÅR ELLER UPP TILL 4.500 MIL

Heltäckande säkerhet på djupet

All säkerhet är standard. Det inkluderar bland mycket annat den elektroniska förarassistent som hjälper föraren att upptäcka och varna för fara och som i en nödsituation kan ingripa för att undvika kollision med fasta och rörliga objekt, inklusive människor och djur. De flesta funktioner är bekanta. Några är helt nya, som Safe Exit Assist som varnar föraren från att öppna dörren om en bil eller cyklist närmar sig bakifrån.

Se våra säkerhetsfilmer

Fyrhjulsdrift med x-mode

Solterra utmärker sig, tack vare 21 cm markfrigång och Subarus karaktäristiska styrka: den permanenta fyrhjulsdriften.

I Solterra uppnås samma egenskaper genom två lika starka elmotorer, en som driver framhjulen och en som driver de bakre. Subarus greppassistent X-Mode blir mer effektiv tack vare den omedelbara kraftutveckling som är unik för elmotorer.

Lär dig mer

I full kontroll

Solterras cockpit-layout reflekterar Subarus grundläggande designfilosofier: synlighet, enkelhet och användarvänlighet.

Information som är vital för säker körning presenteras på en instrumentpanel med låg profil och ett högt placerat förarinstrument med hög synbarhet.

Se all utrustning

Till din tjänst

En Subaru är praktisk i vardagen och på fritiden. Solterra har ett rymligt praktiskt och lättanvänt bagageutrymme med ett justerbart golv i två lägen: ett högt för planast möjliga lastyta och ett lågt för extra lastvolym. Beroende på läge sväljer Solterra upp till 452 liter (VDA).

Laddning

Lång räckvidd och kompatibilitet med snabbladdare i alla regioner gör sitt för att bidra till Solterras höga brukbarhet. Med 150 kW likströmsladdare kan batterierna laddas till 80% på 30 minuter. Att kontrollera laddstatus och fjärrstyra funktioner via smartphone är också möjligt.

Till vår laddskola

SUBARU Care - Håller kontakt

Mobilappen SUBARU Care är din förlängda arm till Solterra. Med appen i din smartphone lyfter den dig till en helt ny nivå av åtkomst och bekvämlighet. Via bilens uppkopplade multimediasystem ger Subaru Care dig tillgång till en stor mängd information samt möjlighet att fjärrstyra nyttiga funktioner med din smartphone. Så att du kan hålla kontakten med din Solterra, även när du inte sitter i den.

Tryggt ägande

Tryggt ägande i många år. Som varje Subaru har Solterra 3 års fri service och är konstruerad för att göra en lång och trogen tjänst. Som en extra trygghet garanterar vi att drivbatteriet har minst 70% kapacitet kvar efter 8 år/160 000km.

Läs om fri service

Äkta Subaru med eldrift

Äkta Subaru med eldrift Den är en helt ny Subaru, med alla egenskaper och kvaliteter som traditionellt förväntas av vilken ny Subaru som helst. Kompromisslöst säker, förtroendeingivande att köra och byggd för att tåla tuffa tag i många år. En bil som tar dig hela vägen till äventyret och tryggt hem. I alla väder. Som en Subaru alltid har gjort. Den enda skillnaden är att Solterra är eldriven.

Läs hela artikeln

Exteriört

Solterra har ett kraftfullt formspråk som utstrålar traditionella Subaru-kvaliteter och omedelbart känns igen tack vare konturen av Subarus sexkantiga grill.

En lång hjulbas, hög markfrigång och en visuellt låg tyngdpunkt reflekterar Solterras generösa innerutrymmen, pålitliga framkomlighet och trygga vägegenskaper.

Se mer exteriört

Interiört

Interiören är formgiven med utgånspunkt i förarens sittposition och naturliga synfält. Karossen och dess glaspartier är utformade för optimal runtomsikt som ger föraren maximal koll över bilens hörn.

Instrumenteringen är placerad långt fram och har en V-formad layout som gör att den viktigaste informationen blir lätt och naturlig för föraren att se.

Se mer interiört

HITTA DIN NÄRMASTE
ÅTERFÖRSÄLJARE

 

Hitta en återförsäljare eller verkstad nära dig för experthjälp.

 

 

Hitta en återförsäljare