Subaru Billån

Subaru Finans i samarbete med DNB Finans billån ger dig möjligheten att köpa den Subaru du vill ha. Du får kreditbesked direkt hos din Subaru återförsäljare som även sköter allt kring avbetalningskontraktet.

Subaru Finans förverkligar din bildröm!

Lägre månadskostnad tack vare högre andrahandsvärde.

En Subaru är unik. Byggd som ingen annan bil i världen. Säker, slitstark och pålitlig. Alltid med fyrhjulsdrift och oftast med massor av attraktiv utrustning. Du som kör en Subaru är faktiskt lika unik. För nästan inga andra märkesägare tar så väl hand om sina bilar.

Varför skriver vi då detta? Jo, därför att bilens kvalitet och din noggrannhet ger Subaru ett unikt högt andrahandsvärde. Så om du lånar pengar för att finansiera din Subaru så kan du i regel låna ett mindre belopp. Därmed blir både amortering och ränta lägre.

Vad en bil kostar att finansiera under exempelvis tre år, handlar till stor del om det så kallade restvärdet. Alltså hur mycket din bil bedöms vara värd när finansieringstiden löper ut. Restvärdet sätts när du tecknar finansiering. Det är dock ingen exakt vetenskap – men tack vare Subarus höga andrahandsvärde så blir det oftast högt. Definitivt högre än de flesta andra märken.

Summan av kardemumman blir att du får en lägre månadskostnad tack vare din Subarus höga andrahandsvärde. Det kallar vi en trevlig win-win.

Subaru billån räkneexempel: kontantinsats 30 %, ränta 7,25 %, restvärde 55 %, löptid 36 mån, körsträcka 1500 mil/år, aviavgift 60 kr, uppl.avg. 695 kr, eff.ränta 7,92 %. Reservation för sedvanlig kreditprövning.

Subaru Finans i samarbete med DNB. DNB är mer än Norges största bank, med över 400.000 finansierade fordon är vi även Nordens största fordonsfinansiär.

På den svenska marknaden har vi ett brett utbud av tjänster och kan erbjuda det mesta som efterfrågas inom privatleasing, hyra och avbetalning samt ett flertal attraktiva tilläggstjänster som underlättar ditt bilinnehav.

Vi ger dig möjlighet att köra den bil du vill ha oavsett om du funderar på att köpa, hyra eller privatleasa din nästa bil. Dessutom ser vi till att finansieringen anpassas efter dina förutsättningar och till en månadskostnad du klarar.

Om billån – avbetalning ny bil

  • Ett billån kan endast tecknas i samband med bilköpet, ej efteråt.
  • Bilen ägs av låntagaren men DNB har ett så kallat äganderättsförbehåll vilket innebär att bilen utgör säkerhet för lånet.
  • Utnyttja bilens andrahandsvärde för en anpassad amortering. Ev. restvärde garanteras av låntagaren.
  • Bilen kan ej säljas innan lånet är löst. Dock kan lånet och bilen överlåtas på ny köpare.
  • Löptid mellan 12 – 84 månader.
  • Rörlig ränta.
  • Minimum 20 % av bilens pris skall erläggas i handpenning, antingen som en kontantinsats eller som ett inbyte.

Avbetalning med restvärde

Avbetalning utan restvärde