Subaru toppar AutoIndex 2023

Autoindex är den ojämförligt största och mest omfattande bilägarundersökningen i Sverige. 2023 svarade över 17 500 privatpersoner på 100-talet frågor om sin bil, bilhandlare och verkstad.

Under de senaste 17 åren har Subaru kammat hem hela 7 förstaplatser, 8 silver och ett brons. Subarus resultat i AutoIndex sticker verkligen ut. Att vi konsekvent prenumererat på pallplatser gör oss unika bland bilmärkena på den svenska marknaden. Det är ett, genom åren, obrutet bevis på uppskattning från Subaruägarna att bilen lever upp till deras förväntningar och deras Subaru levererar ett bekymmersfritt bilägande.

Vår genomgående höga kvalitet är naturligtvis en av förklaringarna, men även vårt dedikerade återförsäljar- och verkstadsnätverk med pålitliga och engagerade medarbetare är en avgörande faktor. Tillsammans har dessa även medfört att vi har branschens absolut högsta kundlojalitet.

Subaruägarna älskar sina bilar, rekommenderar dem varmt till vänner och bekanta. En annan sak som gör resultaten i AutoIndex så intressanta är att det bara är privatpersoner som betygsätter sina bilar. Betygen kommer alltså endast från de som betalat bilen med egna pengar. Det är rimligt att anta att dessa tar frågorna på lite större allvar.

Vi är oerhört stolta och tacksamma över att ha Sveriges mest nöjda bilägare – en glädjande belöning för vårt långsiktiga arbete. Alltid nöjda bilägare En del köper bil utifrån vad grannarna kör. Andra köper för att färgen är fin eller för de många mugghållarna. Och så finns det vi som köper Subaru. Vi som läser tester, provkör, funderar och provkör igen. Vi som är petiga, svårflörtade och som sätter funktion och driftsäkerhet framför prestige. Att vi är den gruppen bilägare som är mest nöjda med vår bil, vår Subaru, säger väldigt, väldigt mycket.