Vi bjuder på vinterhjul och dragkrok till ett värde av 32.000 kr när du köper en ny Outback före 31 oktober.

Återförsäljare

SÄKRASTE PERSONBIL 2021,
enligt Euro NCAP.

Med 88,8% av maximal poäng presterade Outback det högsta sammanlagda resultatet av alla bilar som utvärderats i trafiksäkerhetstestet Euro NCAP under 2021.*1

Senaste generationen av förarassistanssystemet Eyesight bidrog till att Outback tog 95% av maximal poäng i kategorin förarstödsystem. Med marginal den högsta av alla testade bilar.*2 

Med skyddsnivån 84% presterade Outback bäst i testkategorin Skydd av oskyddade trafikanter, som fotgängare och cyklister. *3

MILJÖALTERNATIVET XFuel

Till nya Outback erbjuds XFuel-paket som tillval. Det innebär att du kan tanka och köra på biobränslet etanol.

Bilar med XFuel-paketet kan köras på både E85 och bensin. Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något särskilt.

Etanol tillverkas idag till största delen av förnyelsebara produkter från livsmedelsindustrin som annars skulle slängas eller brännas upp. Vägtrafikskatten för nya Outback med E85-paket blir 965 kr per år.

ALLTID
FYRHJULSDRIFT

För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet. Med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper.

Läs mer om fyrhjulsdrift

VÄRLDSLEDANDE FÖRARASSISTANS

EyeSight är två extra ögon på vägen, dvs de två kamerorna som ser allt framför bilen. EyeSight är resultatet av 30 års egen utveckling. Bilar med EyeSight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor, och minskar kollisioner bakifrån med 84 %.

Läs mer om EyeSight

FOKUS PÅ
FUNKTION

Outback bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. Takrails med inbyggt takräcke är ett exempel som gör det enkelt för dig att lasta på taket. Självklart är bilen kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto.

Läs mer om funktionella finesser

Driftsäkerheten avgjorde Grönlands-familjens bilval

Med tre års erfarenhet av Grönlands hårda klimat och extrema glesbygd är det lätt att förstå varför Thomas och Nataša Fredhøj valde att köpa en Subaru när de flyttade hem till Skåne.

Läs hela artikeln

MER SÄKERHET

TRAFIKSKYLTSAVLÄSNING

Nya Outback läser av hastighetsskyltar och kan begränsa bilens hastighet via informationen.

ADAPTIVT HELLJUS

Ökad säkerhet tack vare adaptivt helljus som inte bländar mötande trafik, och kurvljus som följer rattrörelserna på slingriga vägar.

ANSIKTSIGENKÄNNING

En infraröd kamera med mjukvara för ansiktsigenkänning läser hela tiden av dina ögonrörelser och kan varna med ljud och ljus om du brister i uppmärksamhet eller håller på att somna.

MER FUNKTION

INBYGGT TAKRÄCKE

Nya takrails med inbyggt takräcke. Fälls enkelt fram med ett handgrepp. Alltid med. Redo och funktionellt.

AUTOMATISK ÖPPNING

Med hjälp av en sensor öppnar du enkelt bakluckan med en armrörelse.

STARTEX-KLÄDSEL

Nu kan du välja Startex som är en slitstark, och vattenavvisande klädsel i polyuretan som är lätt att rengöra.

MER OUTBACK

11,6-TUMS SKÄRM

Outback har alltid haft ett bra informationssystem. Men med en stående pekskärm på 11,6 tum har det nu blivit ännu bättre. Via den styr man de flesta av bilens funktioner och självklart är det kompatibelt med såväl Apple CarPlay som Android Auto.

MARKFRIGÅNG

Det har alltid varit lätt att ta sig fram med Outback, men med markfrigång på hela 21,3 cm blir det nu ännu lättare. 

NY PLATTFORM

Outback byggs på nya Subaru Global Platform. Jämfört med den tidigare är denna dubbelt så vridstyv. Det ger ännu högre säkerhet, förbättrad komfort och tystare kupé.

 

Vill du veta mer?

 

Kontakta en återförsäljare!