SUBARU OUTBACK

RYMLIG. TÅLIG. SÄKER.

Outback har allt som Subaruägare älskar. Den är oöverträffad när det gäller trygghet, utrymme och dragkapacitet. Perfekt för dig som söker en bruksbil till alla familjens aktiviteter, stora som små.

ALLTID FYRHJULSDRIFT

För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet. Med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper. Det gör dig tryggare och säkrare som förare och du behöver aldrig kompromissa med framkomligheten.

Läs mer om fyrhjulsdrift

VÄRLDSLEDANDE FÖRARASSISTANS

EyeSight är två extra ögon på vägen, dvs de två kamerorna som ser allt framför bilen. EyeSight är resultatet av 30 års egen utveckling. Bilar med EyeSight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor, och minskar kollisioner bakifrån med 84 %.

Läs mer om EyeSight

FOKUS PÅ FUNKTION

Outback bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. Breda fotsteg innanför bakdörrarna hjälper dig att nå lasten på taket. Gott om stuvfack och dryckeshållare är en självklarhet. Utmärkande är också klassens största baksäte med justerbart ryggstöd.

FAMILJEN MED ÄVENTYR RUNT KNUTEN

Det finns alltid äventyr runt husknuten och vi älskar att vara utomhus. Varje dag är ett äventyr när man bor mot en bergsklippa. Man vet aldrig vad det är för väglag och då är det viktigt att ha en bra bil att förlita sig på.

 

GENOMTÄNKT. UTANPÅ OCH INUTI.

Outback har det bästa av två världar: en tuff, tålig exteriör kombinerat med en smart utformad interiör som gör alla resor bekväma, säkra och roliga. Upptäck mer om vad Outback kan göra för dig.

Se fler detaljer

 

PLATS FÖR DIN PASSION

Skidor, cykel, hundliv, jakt, fiske eller naturen i stort. Vi brinner alla för olika saker. Därför är det enkelt att anpassa din Outback och skapa plats för allt och alla du gillar. Redan från början får du ett generöst lastutrymme med platt golv som rymmer hela fyra 80-liters resväskar. 

Tillbehör