location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding

Just nu har vi två olika kampanjer på Outback.


Spara 28.000:–


eller välj vår förmånliga privatleasing från


3.333:–

/månErbjudandet gäller t o m 2018-11-30 vid köp av en ny Subaru Outback.
Erbjudandet går ej att kombinera med andra erbjudande, rabatter eller avtal.
*Privatleasing via Subaru Finans, avtalstid 36 mån, körsträcka 1500 mil/år, service ingår, uppl.avg. 595 kr,
aviavgift 55 kr och fast ränta, reservation för sedvanlig kreditprövning.
 

Här är några av nyheterna på Outback 2018

 

 • Ny design på fronten

  Ny design på fronten

 • Ny design på aluminiumfälgar

  Ny design på aluminiumfälgar

 • Kurvljus

  Kurvljus

 • Parkeringskameror fram, sida och bak

  Parkeringskameror fram, sida och bak

 • Apple Carplay och Android Auto

  Apple Carplay och Android Auto

 • Ny design interiört med bl.a. 8" skärm

  Ny design interiört med bl.a. 8" skärm

Galleri

Versioner

Versioner

VersionPris fr.Växellåda
2.5i Active 329 900 kr Lineartronic
2.5i Ridge 348 900 kr Lineartronic

 

Version Pris fr.Växellåda
2.5i  Summit 394 900 kr Lineartronic
360°

360

SNYGGA VINKLAR

Crimson Red Pearl
Exteriör

Exteriör

INGET HÅLLER DIG TILLBAKA LÄNGRE

Enastående grepp i snö, regn eller på dåliga vägar. Tack vare X-MODE med Hill Descent Control är Outback ännu bättre på att hantera branta stigningar och mer krävande terräng.

 

Exteriör utrustning

Interiör
 • Interiör
 • Teknik
 • Komfort
 • Utrymmen
 • 360°
Interiör

Interiör

TA VARA PÅ VARJE MÖJLIGHET

Missa aldrig ett äventyr. Outback inspirerar till utmaningar och ökar dina möjligheter att göra det du verkligen vill. Designen förstärker bilens råa och kompromisslösa personlighet samtidigt som interiören erbjuder exklusiva material och användarvänlig teknik. Outback har förmågan att behärska utmaningen med komforten intakt.

Interiör utrustning

Teknik

Interiör

INTUITIV TEKNIK SOM LYFTER UPPLEVELSEN

Lys upp din vardag. Den geniala designen och tekniken i Outback är praktisk och inbjudande. Den 7 tum stora pekskärmen och den centralt placerade LCD-displayen ger dig snabb tillgång till all information. Både premium-ljudsystemet med 12 Harman/Kardon-högtalare*2 och standardanläggningen med 6 högtalare, ger dig full njutning. Infotainmentsystemet är kompatibelt med smartphones, vilket gör det enkelt att hålla kontakten med omvärlden*1.

Läs mer

Komfort

Interiör

EN INTERIÖR SOM FÖRSTÅR DINA BEHOV

Den inbjudande interiören i Outback bidrar till en skön körupplevelse. Snygga detaljer och praktisk teknik adderar komfort och bekvämlighet, samtidigt som smarta förvaringsutrymmen hjälper dig att förverkliga dina äventyr i vardagen.

Utrymmen

Interiör

FLEXIBLA LÖSNINGAR

Eftersom dina behov varierar för varje dag, är det skönt att Outback kan möta dem. Med en enkel knapptryckning öppnar sig bakluckan* och ger dig snabb tillgång till lastutrymmet. Sen är det bara att lasta och köra. I Outback finns det mer utrymme för mer av ditt liv. Lastkapaciteten ger plats åt upp till fyra stycken 80-liters resväskor och golvet är platt för att förbättra möjligheterna att lasta. Behöver du lasta stora skrymmande saker skapar du enkelt större utrymme tack vare de fällbara baksätena (60/40).

* Finns endast för Summit.

360°

Interiör

Viss visad utrustning kanske inte finns tillgänglig i Sverige.

Eyesight

Eyesight

På Subaru tror vi på heltäckande säkerhet och en viktig del i detta är förebyggande krocksäkerhet som fokuserar på att hindra att en olycka inträffar överhuvudtaget. Det är därför Subaru har skapat EyeSight*1, vårt eget banbrytande säkerhets- och förarassistanssystem. EyeSight använder två stereokameror som ett extra par ögon för att fånga tredimensionella färgbilder av vägen framför dig med utmärkt bildigenkänning. Genom att använda bilder från båda kamerorna för att exakt bestämma form, hastighet och avstånd, upptäcker systemet inte bara bilar och andra större fordon, utan även motorcyklar, cyklar och fotgängare*2. 

Läs mer om Eyesight

Teknologi
 • Boxermotorer
 • Subarus fyrhjulsdrift
 • Växellådor
Boxermotorer

Teknologi

Gör upp djärva planer. Outback tar dig dit du vill. Tack vare den bränsleeffektiva Boxermotorn kan du köra längre än någonsin. Med sin robusta framtoning och pålitliga prestanda ger Outback dig möjligheten att välja dina egna vägar.

Läs mer om boxermotorerna

Subarus fyrhjulsdrift

Teknologi

Kontroll leder till ökat självförtroende och stabiliteten i Outback
skapar en framkomlighet som imponerar. Alla Subarus bilar stärker din självsäkerhet bakom ratten genom den symmetriska fyrhjulsdriften i kombination med den unikt balanserade Boxermotorn.
Systemet ger kraft åt alla fyra hjulen samtidigt, vilket ökar kontrollen oavsett underlag och väderförhållanden. Outback har utmärkt kursstabilitet och styrprecision, tack vare att att motor och växellåda är placerade i en rak linje. Samtidigt skapar den låga tyngdpunkten en välbalanserad och stabil körupplevelse. De unika fördelarna med symmetrisk fyrhjulsdrift gör Outback exceptionellt lättmanövrerad och hjälper dig att undvika faror på vägarna.

Läs mer om Subarus fyrhjulsdrift

Växellådor

Teknologi

Lineartronic-automatväxellådan är utvecklad för att få ut det mesta av Boxermotorn och fyrhjulsdriften. Lineartronic håller motorn i dess ideala effektområde och ger Outback en bra bränsleekonomi: 7,3 lit/100km (Lineartronic). Nya växlingspunkter gör körningen lätt, smidig och responsiv med 2.5i motorn.  Den steglösa växellådan förhåller sig till förändringar i hastighet, men låter föraren känna växlingspunkterna vid acceleration för en mer närvarande och starkare körupplevelse.

Läs mer om växellådorna

Säkerhet
 • EURO NCAP
 • Aktiv / Passiv
EURO NCAP

Säkerhet

5-Fem stjärnor i Euro NCAP

Outback har tilldelats fem stjärnor i krocksäkerhetstestet av Euro NCAP (European New Car Assessment Program).

Aktiv / Passiv

Säkerhet

Nya Outback erbjuder ökad säkerhet för alla ombord med högkvalitativa säkerhetssystem som sju krockkuddar, ringformad säkerhetsbur samt en skyddande kupékonstruktion. Det finns många risker i livet, men vi anstränger oss för att se till att det du värdesätter mest är väl skyddat i din Outback.

Läs mer


Gör din Outback personlig

Outback är redan i sitt grundutförande en bil med en alldeles egen karaktär.
Men vill du, kan du sätta din personliga prägel på den genom ett brett urval av tillbehör.
Såväl interiört som exteriört kan du välja till praktiska och sportiga accessoarer. 

Tillbehör

Tillbehör

 • Transport

 • Komfort

 • Skydd

 • Exteriör

 • Interiör

 • Säkerhet

 • Fälgar

 • Motorvärmare

 • Audio & Navigation