SUBARU OUTBACK

UPPLEV
VÄRLDEN
DÄRUTE

Pionjären bland cross-overs. Den optimala bilen för den aktiva familjen som inte vill kompromissa på säkerhet, framkomlighet och komfort.

TA VARA PÅ...

VARJE MÖJLIGHET

Missa aldrig ett äventyr. Outback inspirerar till utmaningar och ökar dina möjligheter att göra det du verkligen vill. 

Designen förstärker bilens råa och kompromisslösa personlighet samtidigt som interiören erbjuder exklusiva material och användbarvänlig teknik. Outback har förmågan att behärska utmaningen med komforten intakt. 

"Jag hade nog aldrig trott att jag skulle bli så säkerhetsmedveten som förälder, men det är något magiskt med att vara ansvarig för någon annans liv".

 

Läs hela artikeln

DAGS ATT PROVKÖRA?

Bästa sättet att uppleva Outback är att provköra den.
Varmt välkommen till våra återförsäljare.

Boka provkörning

STÖRST I VÄRLDEN PÅ FYRHJULSDRIVET

Sedan 1972 har fyrhjulsdrift varit ett signum för Subaru och i stort sett alla våra bilar driver på alla fyra. Vi tillverkar och säljer över en miljon fyrhjulsdrivna bilar varje år. Det är 50 procent fler än Audi och dubbelt så många som Land Rover, vilket gör oss störst i Världen.

Läs mer om vår fyrhjulsdrift

SÄKERHET

Subaru bygger Världens säkraste bilar och har arbetat aktivt med högsta säkerhet i fokus sedan bilbyggarstarten 1958. Redan på 60-talet genomförde fabriken egna krocktester.
Subarus säkerhetsfilosofi bygger på fyra pelare. Primär säkerhet, aktiv säkerhet, passiv säkerhet och förebyggande säkerhet.

Läs mer om vår säkerhet

FLEXIBLA LÖSNINGAR

EFTERSOM DINA BEHOV VARIERAR

EXTERIÖR / INTERIÖR

Outback bidrar till en skön körupplevelse. Snygga detaljer och praktisk teknik adderar komfort och bekvämlighet, samtidigt som smarta förvaringsutrymmen hjälper dig att förverkliga dina äventyr i vardagen.

Se mer exteriört eller interiört

FOKUS PÅ FUNKTION

I Outback finns det mer utrymme för mer av ditt liv. Lastkapaciteten ger plats åt upp till fyra stycken 80-liters resväskor och golvet är platt för att förbättra möjligheterna att lasta. Behöver du lasta stora skrymmande saker skapar du enkelt större utrymme tack vare de fällbara baksätena (60/40).