location car search folder print add-compare-btn icon-blank-sheet icon-sheet icon-compare icon-columns icon-wheel icon-wheel two icon-shield icon-insurance icon-service icon-funding icon-newsletter

Galleri

Versioner

Versioner

VersionPris fr.Växellåda
2.5i Active 329 900 kr Lineartronic
2.5i Ridge 348 900 kr Lineartronic

 

Version Pris fr.Växellåda
2.5i  Summit 394 900 kr Lineartronic
360°

360

SNYGGA VINKLAR

Wilderness Green
EXTERIÖR

EXTERIÖR

UPPLEV NUET

Gör upp djärva planer. Outback tar dig dit du vill. Tack vare den bränsleeffektiva Boxermotorn kan du köra längre än någonsin. Med sin robusta framtoning och pålitliga prestanda ger Outback dig möjligheten att välja dina egna vägar. Outback inspirerar till utmaningar och ökar dina möjligheter att göra det du verkligen vill. Designen förstärker bilens råa och kompromisslösa personlighet samtidigt som interiören erbjuder exklusiva material och användarvänlig teknik.

 

Exteriör utrustning

INTERIÖR
 • Interiör
 • Teknik
 • Komfort
 • Utrymmen
 • 360°
Interiör

INTERIÖR

EN INTERIÖR SOM FÖRSTÅR DINA BEHOV

Den inbjudande interiören i Outback bidrar till en skön körupplevelse. Snygga detaljer och praktisk teknik adderar komfort och bekvämlighet, samtidigt som smarta förvaringsutrymmen hjälper dig att förverkliga dina äventyr i vardagen.

Interiör utrustning

Teknik

INTERIÖR

INTUITIV TEKNIK SOM LYFTER UPPLEVELSEN

Lys upp din vardag. Den geniala designen och tekniken i Outback är praktisk och inbjudande. Den 7 tum stora pekskärmen och den centralt placerade LCD-displayen ger dig snabb tillgång till all information. Både premium-ljudsystemet med 12 Harman/Kardon-högtalare*2 och standardanläggningen med 6 högtalare, ger dig full njutning. Infotainmentsystemet är kompatibelt med smartphones, vilket gör det enkelt att hålla kontakten med omvärlden*1.

Läs mer

Komfort

INTERIÖR

EN INTERIÖR SOM FÖRSTÅR DINA BEHOV

Den inbjudande interiören i Outback bidrar till en skön körupplevelse. Snygga detaljer och praktisk teknik adderar komfort och bekvämlighet, samtidigt som smarta förvaringsutrymmen hjälper dig att förverkliga dina äventyr i vardagen.

Utrymmen

INTERIÖR

FLEXIBLA LÖSNINGAR

I Outback finns det mer utrymme för mer av ditt liv. Lastkapaciteten ger plats åt upp till fyra stycken 80-liters resväskor och golvet är platt för att förbättra möjligheterna att lasta. Behöver du lasta stora skrymmande saker skapar du enkelt större utrymme tack vare de fällbara baksätena (60/40).

360°

INTERIÖR

Viss visad utrustning kanske inte finns tillgänglig i Sverige.

EYESIGHT

EYESIGHT

På Subaru tror vi på heltäckande säkerhet och en viktig del i detta är förebyggande krocksäkerhet som fokuserar på att hindra att en olycka inträffar överhuvudtaget. Det är därför Subaru har skapat EyeSight*1, vårt eget banbrytande säkerhets- och förarassistanssystem. EyeSight använder två stereokameror som ett extra par ögon för att fånga tredimensionella färgbilder av vägen framför dig med utmärkt bildigenkänning. Genom att använda bilder från båda kamerorna för att exakt bestämma form, hastighet och avstånd, upptäcker systemet inte bara bilar och andra större fordon, utan även motorcyklar, cyklar och fotgängare*2. 

Läs mer om Eyesight

TEKNOLOGI
 • Boxermotorer
 • Subarus fyrhjulsdrift
 • Växellådor
 • X-Mode
Boxermotorer

TEKNOLOGI

Tyngdpunkten i en bil är ofrånkomligen en av de viktigaste faktorerna för väghållningen. Ju lägre tyngdpunkt desto bättre. Här har Subaru en unik fördel jämfört med så gott som alla andra bilmärken. Boxermotorn har kolvarna placerade i 180 graders vinkel från varandra. Det gör att motorn ligger plant i bilen istället för att stå upp. Tyngdpunkten blir lägre, bilen blir mer balanserad och vägegenskaperna förbättras.

Läs mer om boxermotorerna

Subarus fyrhjulsdrift

TEKNOLOGI

Kontroll leder till ökat självförtroende och stabiliteten i Outback
skapar en framkomlighet som imponerar. Alla Subarus bilar stärker din självsäkerhet bakom ratten genom den symmetriska fyrhjulsdriften i kombination med den unikt balanserade Boxermotorn.
Systemet ger kraft åt alla fyra hjulen samtidigt, vilket ökar kontrollen oavsett underlag och väderförhållanden. Outback har utmärkt kursstabilitet och styrprecision, tack vare att att motor och växellåda är placerade i en rak linje. Samtidigt skapar den låga tyngdpunkten en välbalanserad och stabil körupplevelse. De unika fördelarna med symmetrisk fyrhjulsdrift gör Outback exceptionellt lättmanövrerad och hjälper dig att undvika faror på vägarna.

Läs mer om Subarus fyrhjulsdrift

Växellådor

TEKNOLOGI

Lineartronic-automatväxellådan är utvecklad för att få ut det mesta av Boxermotorn och fyrhjulsdriften. Lineartronic håller motorn i dess ideala effektområde och ger Outback en bra bränsleekonomi. Nya växlingspunkter gör körningen lätt, smidig och responsiv. Den steglösa växellådan förhåller sig till förändringar i hastighet, men låter föraren känna växlingspunkterna vidacceleration för en mer närvarande och starkare.

Läs mer om växellådorna

X-Mode

TEKNOLOGI

Enastående grepp i snö, regn eller på dåliga vägar. Tack vare X-MODE med Hill Descent Control är Outback ännu bättre på att hantera branta stigningar och mer krävande terräng.

Läs mer om X-Mode

SÄKERHET
 • EURO NCAP
 • Aktiv / Passiv
EURO NCAP

SÄKERHET

5-Fem stjärnor i Euro NCAP

Outback har tilldelats fem stjärnor i krocksäkerhetstestet av Euro NCAP (European New Car Assessment Program).

Aktiv / Passiv

SÄKERHET

Nya Outback erbjuder ökad säkerhet för alla ombord med högkvalitativa säkerhetssystem som sju krockkuddar, ringformad säkerhetsbur samt en skyddande kupékonstruktion. Det finns många risker i livet, men vi anstränger oss för att se till att det du värdesätter mest är väl skyddat i din Outback.

Läs mer


Gör din Outback personlig

Outback är redan i sitt grundutförande en bil med en alldeles egen karaktär.
Men vill du, kan du sätta din personliga prägel på den genom ett brett urval av tillbehör.
Såväl interiört som exteriört kan du välja till praktiska och sportiga accessoarer. 

Tillbehör

Tillbehör

 • Transport

 • Komfort

 • Skydd

 • Exteriör

 • Interiör

 • Säkerhet

 • Fälgar

 • Motorvärmare

 • Audio & Navigation