STORT TACK FÖR EN LYCKAD INSAMLING

OKTOBER 2022

86.319 KRONOR TILL SJÖRÄDDNINGSSÄLLSKAPET. RÄDDA EN BADANKA UR PLURRET OCH STÖD SVENSKA  SJÖRÄDDNINGSSÄLLSKAPET. DET ÄR SUBARUS BUDSKAP TILL
BESÖKARE PÅ MARSTRAND MOTORBOAT SHOW SAMT ALLT PÅ SJÖN I GUSTAVSBERG.

Ett budskap som för 3:e gången gick hem så pass att Subaru kunde överräcka ett bidrag på inte mindre än 86.319 kronor!

Varenda krona insamlad genom Subarus ankfiske på Sweboats båda båtmässor i somras.

– Vi är mycket tacksamma, sa en glad och rörd Jan Kulle, frivillig besättningsman som representerade Sjöräddningssällskapet när checken presenterades. 

– Som ideell förening bygger hela vår verksamhet på frivilliga insatser, medlemsavgifter och donationer. Varenda krona gör direkt nytta för vårt uppdrag, att göra sjön säkrare för alla som befinner sig på den.

GEMENSAMMA NÄMNARE ÄR SÄKERHET OCH ATT RÄDDA LIV


Säkerhet är ett centralt begrepp både för Subaru och Sjöräddningssällskapet. Våra bilägare ska vara lika säkra i och kring vatten som de är i sina bilar.

Ingen ska dödas eller skadas allvarligt i eller av en Subaru. Vår vision gäller alltså inte bara de som sitter i bilen, utan även oskyddade trafikanter som cyklister och fotgängare.

Att vi kommit en bra bit på vägen bevisas av att de tre senaste modellerna som har testats fick de högsta säkerhetspoäng som någonsin utdelats och har betygsatts av flera testinstitut som bäst i sina respektive klasser.

Nyckeln till detta är våra avancerade förarassistanssystem. De utgör summan av all forskning och allt kunnande om trafiksäkerhet vi har samlat på oss under mer än ett kvarts sekel.