All the way

SAMARBETE TAR OSS FRAMÅT

2024 är ett så kallat supervalår då hälften av jordens befolkning fördelade på 76 länder ska välja sina ledande politiker. I en tid då världen också i vårt närområde känns mer osäker än på mycket länge tror vi på Subaru, precis som de flesta vanliga människor, att samarbete på olika plan är vägen framåt.

I detta vårnummer av All The Way kommer du att få läsa om ett urval av våra samarbeten när det gäller produkter och tjänster. Dessa samarbeten gör vi för att skapa mervärde för dig och underlätta ditt ägande av din Subaru. Våra samarbetspartners har vi valt ut med omsorg för att de ska hålla den kvalitet och servicenivå som du kan förvänta dig som Subaruägare.

Läs vår kundtidning

Inom Subaru Corporation har man också ökat det interna samarbetet mellan olika avdelningar när det gäller att utveckla nya bilmodeller. Under Subarus nya VD, Atsushi Osakis, ledning öppnades i höstas ett helt nytt utvecklingscenter vid Subarus tillverkningsanläggning norr om Tokyo. Där har man samlat kompetens från företagets samtliga avdelningar med målsättningen att halvera tiden det tar att utveckla en ny bilmodell. Med detta grepp kommer man att fortsätta ligga i framkant när det gäller att utveckla bilar med högsta kvalitet och säkerhet samtidigt som vi har möjlighet att erbjuda den senaste teknologin snabbare.