All the way

VI KÄNNER OSS SOM VINNARE!

Att vara en vinnare handlar först och främst om känsla. Känslan du får när du når ett uppsatt mål. Oavsett om målet är lätt eller svårt att nå krävs det att du håller fokus. Är ni ett lag eller grupp krävs dessutom att ni hjälps åt för att nå dit. Årets vinnare i Vasaloppet, Subaruföraren Emil Persson, satte upp ett tufft mål; att bland över 15 000 deltagare från 50 olika nationer korsa mållinjen i Mora först. I detta nummer av All The Way berättar Emil lite om vad som krävs för att lyckas och hur viktiga alla personer runt omkring honom är för att han ska kunna vinna. Vi på Subaru känner oss också som vinnare!

Läs vår kundtidning

Ännu en gång vill vi tacka alla er fantastiska Subaruägare som i AutoIndex, Sveriges största och bredaste konsumentundersökning på bilområdet, röstat fram Subaru som det märke med de mest nöjda bilägarna. Detta är ett mål som vi satt upp och hela tiden arbetar för att nå. Precis som det krävs ett starkt lag för att vinna Vasaloppet krävs det också ett starkt lag för att få nöjda bilägare. Från de som utvecklar och bygger bilarna i Japan till de som räcker över nycklarna till en ägare av en ny eller begagnad Subaru och alla servicetekniker som hjälper till att hålla din bil i gott skick eller som reparerar den om olyckan varit framme. Vi arbetar alla mot samma mål – att du ska bli nöjd med din Subaru!

Nu är vintern snart här igen och vad du än planerar så hoppas jag att du når dina mål och kan känna dig som en vinnare. För det är en härlig känsla.