Villkor och regler för Subarus tävlingar i sociala medier.

 1. Tävlingen organiseras av Subaru Nordic AB och är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad av eller förknippad med Facebook eller Instagram.
 2. Tävlande måste vara bosatt i Sverige och vara över 18 år.
 3. Du som deltar i tävlingen godkänner att vi eventuellt lägger upp ditt namn och tävlingsbidrag på Subarus sociala medier.
 4. I tävlingar som anordnas på Facebook och/eller Instagram av Subaru Nordic AB, deltar du alltid avgiftsfritt och utan krav på köp.
 5. Vinsten/priset kan inte tas ut i kontanter. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.
 6. Facebookprofilen/Instagramprofilen du tävlar från, måste vara skapad i enighet med respektive plattforms communityregler.
 7. Bidrag som kan uppfattas stötande eller kränkande kan komma att tas bort utan förvarning.
 8. Samtliga vinnare utses antingen av lotteri eller av en jury ledd av Subarus marknadsavdelning. Juryns beslut kan inte överklagas. Hur vinnare dras beror på vilken sorts tävling som är utannonserad. Gäller det en prestation är det en jury som utser vinnare. Är det ingen prestation är det lotteri.
 9. Vinnaren utannonseras i den kanal som tävlingen sker från, där vinnaren/vinnarna informeras om vinsten. Inom 5 dagar efter detta ska vinnaren/vinnarna via personligt meddelande uppge kontaktuppgifter, namn, adress och telefon för leverans av vinsten. Om inte vinnaren svarar Subaru inom 5 dagar från offentliggörandet av vinnaren har Subaru rätt att utse en ny vinnare.
 10. När du deltar i tävlingarna godkänner du Subarus tävlingsregler och villkor.
 11. Information om hur vi hanterar personuppgifter finns i vår integritetspolicy.

Alla Subarus tävlingsregler och villkor regleras i enlighet med svensk lagstiftning.