Forester

SUBARU FORESTER

KRAFTFULL, SMIDIG OCH SÄKER

Rejält stark när det gäller och behövs. Forester klarar av att dra riktigt tungt. Du sitter högt och har en fantastisk runt-om-sikt. Som i alla Subaru-bilar kommer säkerheten alltid först! När Euro NCAP testade Forester utsågs den till säkrast i sin klass.

Just nu!

Privatkund

Just nu bjuder vi på fast dragkrok och kompletta Kuhmo vinterhjul.

Välj mellan odubbat eller dubbat, när du köper en ny Forester. Till ett värde av 32.000:–

*Gäller t.o.m 31/8 2024.

Hitta din återförsäljare 

Företagskund

Företagsrabatt 
på 26.000 kr 

Exkl. moms gäller oavsett vilken
Forester-modell du väljer.

*Gäller t.o.m 31/8 2024

Läs mer om företagsbil

Den största lyxen är att komma tryggt hem. Utifrån den tanken konstrueras alla Subaru från grunden med målsättningen att tillverka världens säkraste bilar. En filosofi som omfattar alla som färdas i bilen och alla utanför den.

Människa som djur. För att uppnå det ingår fyrhjulsdrift, en hög komfortnivå och världsledande säkerhetssystem som hjälper föraren att upptäcka och undvika fara alltid som standard. Med Forester är allt det kombinerat med en hög drag- och lastförmåga, driftsäkerhet samt framkomlighet som kan ta dig dit du vill, i alla väder. Egenskaper som gör Forester till den aktiva familjens förstaval.

Subaru har som mål att bygga Världens säkraste bilar och alla tester visar att vi når målet med våra nya bilar. Forester har fått högsta betyg i alla krocktester, i alla världsdelar.

Visionen är att ingen ska skadas i en Subaru eller av en Subaru. Vårt mål är inte bara att skydda de som åker i bilen utan även andra trafikanter som cyklister och fotgängare.

Forester bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. Breda fotsteg innanför bakdörrarna hjälper dig att nå lasten på taket.

Dörrar som täcker trösklarna gör att du inte behöver bli smutsig bara för att bilen är det. Gott om stuvfack och dryckeshållare är en självklarhet.

ALLTID
FYRHJULSDRIFT

För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet. Med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper. Forester har hög dragvikt och ett speciellt stabiliseringssystem för säkrare körning med släp.

Läs mer om fyrhjulsdrift

FOKUS PÅ
FUNKTION

Forester bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. Breda fotsteg innanför bakdörrarna är ett exempel som hjälper dig att nå lasten på taket. Dörrar som täcker trösklarna gör att du inte behöver bli smutsig bara för att bilen är det. 

Läs mer om funktionella finesser

VÄRLDSLEDANDE FÖRARASSISTANS

EyeSight är två extra ögon på vägen, dvs de två kamerorna som ser allt framför bilen. EyeSight är resultatet av 30 års egen utveckling. Bilar med EyeSight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor, och minskar kollisioner bakifrån med 84 %.

Läs mer om EyeSight

SUBARU SÄLJER1,2 MILJONERFYRHJULSDRIVNA
BILAR PER ÅR

SUBARU HAR ALLTID NÖJDA BILÄGARE SOM
KOMMER TRYGGT HEM

ALLTID FRI SERVICE 3 ÅR ELLER UPP TILL 4.500 MIL

MILJÖALTERNATIVET XFuel

Till Forester erbjuds XFuel-paket som tillval. Det innebär att du kan tanka och köra på biobränslet etanol. Bilar med XFuel-paketet kan köras på både E85 och bensin.

Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något särskilt.

Etanol tillverkas idag till största delen av förnyelsebara produkter, varav en stor andel restprodukter från livsmedels- och skogsindustrin, som annars skulle slängas eller brännas upp. Vägtrafikskatten för Forester med E85-paket blir 1.086 kr per år.

EL-ASSISTERAD BOXERMOTOR PÅ SUBARU-VIS

Att äta kakan och ha den kvar.

Med e-Boxer har vi förbättrat det som redan var bra och vässat de egenskaper vi vet våra ägare uppskattar.

Läs mer om e-Boxer

Bäst i test blev Subaru Forester

Den amerikanska trafiksäkerhetsmyndigheten IIHS har krocktestat ett antal nya suvar för att utvärdera säkerheten i deras automatiska nödbromsningssystem fungerar. Och resultatet blev skrämmande, säger organisationen i ett pressmeddelande.

Endast en av de tio bilarna som testades, klarade av testen på ett klart godkänt sätt. De övriga var sena i reaktionen och i några fall upptäckte inte bilen motorcykeln över huvud taget.

Läs hela pressmeddelandet här

Trots att nya Forester inte har en enda plåtdetalj gemensamt med förra generationen märks det direkt att det är en Forester och det är ingen tillfällighet.

 

Läs hela artikeln

REDAN BESTÄMT DIG?

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

GENOMTÄNKT UTANPÅ OCH INUTI.

Stora glasytor och smala stolpar ger Forester klassledande runt-om-sikt, vilket bidrar till säkrare och mer avslappnad körning. Full koll på omgivningen och en logiskt uppbyggd förarmiljö med lättlästa instrument.

Se fler detaljer

PLATS FÖR DIN PASSION

Skidor, cykel, hundliv, jakt, fiske eller naturen i stort. Vi brinner alla för olika saker.
Därför är det enkelt att anpassa din Forester och skapa plats för allt du vill göra och alla du gillar.  

Läs mer om Tillbehör

HITTA DIN NÄRMASTE
ÅTERFÖRSÄLJARE

 

Hitta en återförsäljare eller verkstad nära dig för experthjälp.

 

Hitta en återförsäljare