FYRA MODELLER.
EN FÖR DIG.

Våra bilar

Samma höga säkerhet.
Fyra olika utföranden.

En Subaru är alltid en Subaru. Vi bygger bilar för dig som vill ha världsledande och heltäckande säkerhet, framkomlighet och en bil som håller, och den ska självklart vara rolig att köra.

Ditt val handlar om vilken modell du känner dig mest hemma i. Och framför allt vad du vill att den ska fylla för roll i din vardag.

Nya Solterra

Allt du förväntar dig av en Subaru. Fyrhjulsdrift, högsta säkerhet som standard, 3 års fri service och osannolikt hög utrustningsnivå redan i sitt grundutförande.
Enda skillnaden från övriga modeller är att den drivs av el.

Utforska Solterra

Crosstrek

I nya Crosstrek är det både fyrhjulsdrift, en kamera som känner av om du börjar bli trött och kameror som alltid håller koll på vägen. Ja, även autobroms och farthållare som håller avstånd till andra bilar. Din familjs säkerhet bör aldrig vara ett alternativ. 

Utforska Crosstrek

Forester

För dig som behöver en oöm slitvarg som tar dig hela vägen fram. Forester älskar skogsvägar och lera men är lika kompetent på långresan och i stan. Risken att köra fast är minimal. Chansen att du fastnar för Forester är desto större.

Utforska Forester

Outback

Outback är oöverträffad när det gäller trygghet, utrymme och dragkapacitet.
Perfekt för dig som söker en bruksbil till alla familjens aktiviteter.
Outback var först i världen i sitt slag och är fortfarande nummer ett.

Utforska Outback

Vad får du i din Subaru?

Allt ingår. I alla modeller.

Högsta säkerhet

Vi vill inte kompromissa när det gäller säkerhet. Därför ingår vårt världsledande förarassistanssystem när du köper en Subaru. Säkerhet får aldrig vara ett tillval eftersom vårt mål är att bygga världens säkraste bilar.

Läs mer om säkerhet

Alltid fyrhjulsdrift

För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet, därför ingår den i alla våra modeller. Fyrhjulsdriften ger dig även framkomlighet och en suverän dragbil.

Läs mer om fyrhjulsdrift

3 års fri service

Alla nya Subaru-modeller har tre års fri service. Reservdelar, verkstadstid och mjukvaruuppdateringar. Allt som behövs för att du ska få så många problemfria mil i din Subaru som möjligt. 
(3 år eller 4500 mil, vilket som kommer först)

Läs mer om service

Redo för en runda?

Provkör nu

 

Hitta återförsäljare