Min Bil

Verkstad

Hovslagarevägen 4

19254 Sollentuna

måndag07:00 - 17:00

tisdag07:00 - 17:00

onsdag07:00 - 17:00

torsdag07:00 - 17:00

fredag07:00 - 17:00

lördagstängt

söndagstängt

Våra bilar har samma höga säkerhet i fyra olika utföranden

En Subaru är alltid en Subaru. Vi bygger bilar för dig som vill ha världsledande och heltäckande säkerhet, framkomlighet och en bil som håller, och den ska självklart vara rolig att köra. Ditt val handlar om vilken modell du känner dig mest hemma i. Och framför allt vad du vill att den ska fylla för roll i din vardag.

Nya Solterra

Allt du förväntar dig av en Subaru. Fyrhjulsdrift, högsta säkerhet som standard, 3 års fri service och osannolikt hög utrustningsnivå redan i sitt grundutförande.
Enda skillnaden från övriga modeller är att den drivs av el.

Utforska Solterra

NYA Crosstrek

I nya Crosstrek är det både fyrhjulsdrift, en kamera som känner av om du börjar bli trött och kameror som alltid håller koll på vägen. Ja, även autobroms och farthållare som håller avstånd till andra bilar. Din familjs säkerhet bör aldrig vara ett alternativ. 

Utforska Crosstrek

Forester

För dig som behöver en oöm slitvarg som tar dig hela vägen fram. Forester älskar skogsvägar och lera men är lika kompetent på långresan och i stan. Risken att köra fast är minimal. Chansen att du fastnar för Forester är desto större.

Utforska Forester

Outback

Outback är oöverträffad när det gäller trygghet, utrymme och dragkapacitet.
Perfekt för dig som söker en bruksbil till alla familjens aktiviteter.
Outback var först i världen i sitt slag och är fortfarande nummer ett.

Utforska Outback

Till alla nya Subaru-bilar erbjuds XFuel-paket som tillval. Det innebär att du kan tanka och köra på biobränslet etanol. Bilar med XFuel-paketet kan köras på både E85 och bensin.

Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något särskilt.

Etanol tillverkas idag till största delen av förnyelsebara produkter från livsmedelsindustrin som annars skulle slängas eller brännas upp. 

En Subaru med XFuel sänker fordonsskatten med 90%, vilket medför en besparing på 35-40.000 kr över 3 år beroende på Subarumodell. XFuel-paketet kostar 15 000 kr oavsett modell och utrustning.

Köpa eller leasa?

Vi vill göra det enkelt för dig att finansiera din Subaru. Därför erbjuder vi tre olika finansieringslösningar – alla med sina fördelar – för att du ska kunna välja vilken lösning som passar bäst för just dig.

Du är alltid välkommen in för att diskutera vad som skulle passa dig och din ekonomi. Tillsammans möjliggör vi din framtid med en Subaru.

Läs mer om finansiering