SVERIGES MEST NÖJDA BILÄGARE

Subaru toppar AutoIndex 2020

AutoIndex är den ojämförligt största och mest omfattande bilägarundersökningen i Sverige. Varje år svarar fler än 14.000 privatpersoner på 100-talet frågor om sin bil, bilhandlare och verkstad. Under de senaste 14 åren är det bara ett enda bilmärke som konsekvent lyckats placera sig Topp-3. Det är Subaru. Det har hunnit bli hela fem förstaplatser, sju silver och ett brons.

Subarus resultat i AutoIndex sticker verkligen ut. Att vara enda märke som lyckas bestiga prispallen varje år gör oss unika. Visst finns det en handfull fabrikat som från tid till annan norpat en medaljplacering, men det är ingen annan som konsekvent hållit sig kvar över tid.

Vår genomgående höga kvalitet är naturligtvis en förutsättning, men även vårt dedikerade återförsäljarnätverk med pålitliga och pålästa medarbetare är viktiga faktorer. Tillsammans har dessa även medfört att vi har branschens absolut högsta lojalitet. Subaru-ägarna älskar sina bilar, rekommenderar dem varmt till vänner och bekanta samtidigt som över 80 procent aldrig skulle kunna tänka sig att byta till något annat.

En annan sak som gör resultaten i AutoIndex så intressanta är att det bara är privatpersoner som betygsätter sina bilar. Betygen kommer alltså endast från de som betalat bilen med egna pengar. Det är rimligt att anta att dessa tar frågorna på lite större allvar.

Vi är oerhört stolta och tacksamma över att ha Sveriges mest nöjda bilägare – en glädjande belöning för vårt långsiktiga arbete.