SUBARU OUTBACK

KOMMA TRYGGT
HEM

Outback har allt som Subaruägare älskar. Den är oöverträffad när det gäller trygghet, utrymme och dragkapacitet. Perfekt för dig som söker en bruksbil till alla familjens aktiviteter, stora som små.

MILJÖALTERNATIVET XFuel

Till nya Outback erbjuds XFuel-paket som tillval. Det innebär att du kan tanka och köra på biobränslet etanol.

Bilar med XFuel-paketet kan köras på både E85 och bensin. Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken utan att föraren behöver göra något särskilt.

Etanol tillverkas idag till största delen av förnyelsebara produkter från livsmedelsindustrin som annars skulle slängas eller brännas upp. Vägtrafikskatten för nya Outback med E85-paket blir 1.262 kr per år.

Skogspromenad
vit outback på klippor

ALLTID
FYRHJULSDRIFT

För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet. Med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper.

Läs mer om fyrhjulsdrift

Kamera vy för EyeSight

VÄRLDSLEDANDE FÖRARASSISTANS

EyeSight är två extra ögon på vägen, dvs de två kamerorna som ser allt framför bilen. EyeSight är resultatet av 30 års egen utveckling. Bilar med EyeSight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor, och minskar kollisioner bakifrån med 84 %.

Läs mer om EyeSight

takräcke

FOKUS PÅ
FUNKTION

Outback bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. Nya takrails med inbyggt takräcke är ett exempel som gör det enkelt för dig att lasta på taket. Självklart är bilen kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto.

Läs mer om funktionella finesser

Familjen åker skidor

Familjen med äventyr runt knuten

Fem centimeter nysnö, fem minusgrader, skidor och strålande sol – så ser den perfekta utflyktsdagen ut om familjen Nilsson-Öberg får bestämma. deras fyrhjulsdrivna följeslagare Subaru Outback rymmer allt för alpina äventyr.

Läs hela artikeln

MER SÄKERHET

skyltigenkänning

TRAFIKSKYLTSAVLÄSNING

Nya Outback läser av hastighetsskyltar och kan begränsa bilens hastighet via informationen.

adaptivt helljus

ADAPTIVT HELLJUS

Ökad säkerhet tack vare adaptivt helljus som inte bländar mötande trafik, och kurvljus som följer rattrörelserna på slingriga vägar.

ansiktsigenkänning

ANSIKTSIGENKÄNNING

En infraröd kameran med mjukvara för ansiktsigenkänning läser hela tiden av dina ögonrörelser och kan varna med ljud och ljus om du brister i uppmärksamhet eller håller på att somna.

MER FUNKTION

takräcke

INBYGGT TAKRÄCKE

Nya takrails med inbyggt takräcke. Fälls enkelt fram med ett handgrepp. Alltid med. Redo och funktionellt.

automatisk öppning av baklucka

AUTOMATISK ÖPPNING

Med hjälp av en sensor öppnar du enkelt bakluckan med en armrörelse.

startex klädsel

STARTEX-KLÄDSEL

Nu kan du välja Startex som är en slitstark, och vattenavvisande klädsel i polyuretan som är lätt att rengöra.

MER OUTBACK

stor skräm

11,6-TUMS SKÄRM

Outback har alltid haft ett bra informationssystem. Men med en stående pekskärm på 11,6 tum har det nu blivit ännu bättre. Via den styr man de flesta av bilens funktioner och självklart är det kompatibelt med såväl Apple CarPlay som Android Auto.

outback markfrigång

MARKFRIGÅNG

Det har alltid varit lätt att ta sig fram med Outback, men med markfrigång på hela 21,3 cm blir det nu ännu lättare. 

subarus plattform

NY PLATTFORM

Outback byggs på nya Subaru Global Platform. Jämfört med den tidigare är denna dubbelt så vridstyv. Det ger ännu högre säkerhet, förbättrad komfort och tystar kupé.

Vill du veta mer?

Kontakta en återförsäljare!